Egyéb kategória

Az esküvő után szívderítő gesztust tett Meghan Markle és Harry herceg

Ha voltatok már esküvőn, tudjátok, hogy a maradék étel és a dekorációként szolgáló virágok nagy része többnyire szétosztásra kerül a vendégek között. Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén a virágokat nem Serena Williams vagy Victoria Beckham kapták, hanem másnak ajándékozták őket.

vous - 2018.05.23.
Az esküvő után szívderítő gesztust tett Meghan Markle és Harry herceg
Harry herceg Meghan Markle esküvő

Mindenki Meghan Markle ruhájáról beszél, de mit mond 2 magyar menyasszonyiruha-tervező?

Ma már pontosan tudjuk, milyen ruhát viselt Meghan Markle az év esküvőjén. Harry herceg feleségének ruháját Clare Keller brit divattervező, a francia Givenchy divatház vezető tervezője álmodta meg. A ruha sokak véleménye szerint túl egyszerű, mások díjazzák az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat. A megosztó darabról szakembereket is megkérdeztem: milyen hatással lesz Meghan Markle ruhája az esküvői divatra, mit üzen a magyar menyasszonyoknak? Két magyar menyasszonyiruha-tervező válaszolt.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén a dekorációt rengeteg virág alkotta, amelyeket az esküvő másnapján Londonban működő hospice házak és menekültszállások kaptak. Az egyikük közöttük a St. Joseph hospice ház volt, amely nemcsak az ifjú párnak köszönte meg a gesztust, hanem az esküvő virágosának, Philippa Craddock-nak is. Még egy fotót is posztoltak az egyik betegükről, ahogy a dekorációból készített egyik illatos csokrot tartja.

A hospice ház leírása szerint mindenki nagyon örült a virágoknak, az egész épület illatozik tőlük.

Meghan Markle és Harry herceg nemcsak a virágokat ajándékozta el, hanem azt kérték a vendégeiktől, hogy nászajándék helyett jótékonykodjanak ők is. Hasonló gesztust ti is tehettek, hiszen itthon is többen összekapcsolták már az esküvőt a jótékonykodással. Bővebben a keretes írásunkban olvashattok erről a képek alatt.

Virágok mindenütt

Objektum doboz

A dekorációból készült csokrok

Objektum doboz

Megérkeztek a virágok

Objektum doboz

Mosolyt csalt az arcokra

Objektum doboz

Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Menyasszonytánc helyett jótékonykodás itthon is

A mai menyasszonyok viszont számtalan inspirációt kaphatnak külföldről is, ahol már évek óta trendi téma a green wedding, és ma már a zero waste is. Magyarországon legelsőként Madarász Zsuzsi kezdett foglalkozni zöld esküvők szervezésével.

„Akik hozzám fordulnak, azoknak elsősorban az általam szervezett esküvők stílusa tetszik meg, de fogékonyak a környezetvédelemre, szociálisan érzékenyek, így vevők a green wedding ötletekre is” – meséli Zsuzsi, aki a legzöldebb esküvőjét 2016-ban szervezte sok újrahasznosítható aprósággal, vegetáriánus és vegán menüvel, köszönőajándék és menyasszonytánc helyett jótékonykodással.

Korábbi, zöld esküvőkről szóló cikkünket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!