Egyéb kategória

Farmer és fehér póló? Így dobjátok fel a klasszikus összeállítást 2018-ban!

A farmer és fehér póló kettősénél klasszikusabb összeállítást nehezen lehet elképzelni. Ha megtehetitek, hogy így öltöztök (mert a munkahelyeteken nincs dress code), és úgy érzitek, nincs mit felvennetek, akkor ez a tökéletes jolly joker szett. Hogy ne legyen unalmas, dobjátok fel úgy, ahogy a világ legmenőbb bloggerei és influencerei teszik.

vous - 2018.05.17.
Farmer és fehér póló? Így dobjátok fel a klasszikus összeállítást 2018-ban!
farmer_illusztr_1-1

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek. A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Statement nyaklánc

Olyat válasszatok, amelyik lehetne akár gyémántokból is. A legvagányabb az, amelyikről elsőre azt mondanátok, az estélyi ruhához jobban illene, mint a laza farmer-póló összeállításhoz.

Objektum doboz

Élénk színek

Legyen más színű a blézeretek, a könnyű tavaszi sálatok és a táskátok is. A színek között érdemes megtartani a harmóniát, amiben sokat segít, ha ismeritek a színtípusotokat és az ahhoz tartozó személyes színpalettátokat.

Objektum doboz

Feltűnő cipő

Mindegy, hogy a színe, a mintája vagy a formája teszi különlegessé, biztosan feldobja a szettet. Megkoronázhatjátok a teljes outfitet egy vibráló árnyalatú dzsekivel is.

Objektum doboz

Különböző textúrák

Fém, lakk, kötött, bőr – ezek segítenek abban, hogy izgalmasabb legyen a szett.

Objektum doboz

Hangsúlyos fülbevaló

Ismét nagy szerep jut a divatban a fülbevalóknak, a trend a szelfikultúra kialakulásával vált egyre erősebbé.

Objektum doboz

Nyakláncok és menő napszemüveg

Objektum doboz

És néha még ennyi sem kell, hiszen a farmer-fehér póló pont azért annyira szerethető, mert önmagában is nagyon vagány viselet. 

norie blog farmer

Divatinspiráció jeans dayre – Farmeres szettek a NORIE blogban

Nem tudom elképzelni az életemet farmer nélkül. Észrevétlenül átvette az irányítást a gardróbomban az évek alatt, amit persze egyáltalán nem bánok. Stresszmentes, könnyed és bizonyos esetekben szexi viselet, amit mindig szívesen bevetek.

A képekért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!