Egyéb kategória

Háromszoros hurrá: érkezik a Vámpírnaplók spinoffjának spinoffja

Sorra számolunk be arról, hogy érkezik az egykori kedvenc sorozatainknak folytatása, illetve spinoffja, vagyis az eredeti sztorinak egy mellékága, melléksztorija. Most az amerikai CW csatorna a Vámpírnaplók spinoffját is berendelte.

vous - 2018.05.14.
Háromszoros hurrá: érkezik a Vámpírnaplók spinoffjának spinoffja

Arról már beszámoltunk nektek, hogy hamarosan érkezik a Bűbájos boszorkák című sorozat rebootja, és az is kiderült, hogy kik fogják alakítani a főbb karaktereket! Itt csekkolhatjátok! Ezúttal pedig a Vámpírnaplók kap egy mellékágat, bár a sorozatnak már van egy ilyene: The Originals néven fut, és 2018 nyarán az 5. évaddal be is fejeződik.

A rajongók örülhetnek, mert bár ennek a spinoffnak nem érkezik újabb évada, de egy vadiúj sorozat, ami szorosan kapcsolódik a sztorihoz, nagyon is közeledik.

vámpírnaplók

Pokoli utolsó részt kapott a Vámpírnaplók: spoilermentes kibeszélő 

Véget ért az egyik legkedvesebb sorozatom, a Vámpírnaplók. Amerikában leadták az utolsó részt, ami igazán megosztotta a rajongókat, engem pedig felbosszantott.

A Vámpírnaplók, illetve a The Originals készülő spinoffjának (értitek a spinoff spinoffja) már neve is van: Legacies, ami természetesen az új generációs vámpírok és vérfakasok sztoriját követi nyomon.

Hatalmas szerepet kap Klaus és Hayley lánya, Hope Mikaelson, valamint a Saltzman ikrek, Lizzie és Josie is.

Az is kiderült már, hogy a sztori alaphelyszíne a The Salvatore School for the Young and Gifted iskola lesz.

Kíváncsian várjuk!

Ajánlott cikkek