Egyéb kategória

Hogyan tehetjük a repülést egy kicsit környezettudatosabbá?

Manapság lassan elkerülhetetlenné válik, hogy ha utazni akarunk, repülnünk kelljen – az hagyján, hogy ez a leggyorsabb megoldás, de valójában lassan a legolcsóbb is, és rengeteg úti célt más közlekedési módokkal nagyon nehezen lehet csak elérni. Viszont azt is tudjuk, hogy a kereskedelmi repülés rendkívül környezetszennyező – mit tehetünk mégis, hogy egy kicsit zöldebbé tegyük?

vous - 2018.05.11.
Hogyan tehetjük a repülést egy kicsit környezettudatosabbá?

Gondoljuk át, hogy muszáj-e repülnünk!

A vonatok sokkal környezettudatosabb járművek, mint a repülők, és általában most már kényelmesen és nagyon gyorsan ott lehet velük lenni bárhol. Persze Kubába azért ne próbáljunk meg vonattal eljutni, de közelebbi desztinációk megközelíthetőek vele, ráadásul általában sokkal olcsóbban, de legalább ugyanolyan áron, mintha repülőgéppel mennénk.

Nézzünk utána, melyik légitársaság a leghatékonyabb!

Sorrendet lehet tenni a légitársaságok között abból a szempontból, hogy az üzemanyagfelhasználás mennyire hatékony náluk. Ez általában a prémium székek mennyiségén és a repülőgép típusán múlik – érdemes utánanézni, hogy az általunk választott légitársaság hol áll a hatékonysági rangsorban.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást és a további tippeket keressétek ITT

Ajánlott cikkek