Egyéb kategória

Létezik a lerobbanthatatlan, autóbaleset-álló szemhéjtus – ez a lány tesztelte

A legtöbb lány álma, hogy végre megtalálja a tökéletes, lerobbanthatatlan szemhéjtust. Ez több, inkább kevesebb sikerrel meg is valósul, mert hát, ami télen működik, nyáron rekkenő hőségben már lehet, nem annyira. Na, de most! Egy lány megtalálta azt a szemhájtust(filcet), ami egy autóbaleset után is a helyén marad. 

vous - 2018.04.26.
Létezik a lerobbanthatatlan, autóbaleset-álló szemhéjtus  – ez a lány tesztelte

Shelby egy viszonylag népszerű Instagram-felhasználó, autóbalesetet szenvedett. Miután kifogyott autójából a benzin, félrehúzódott, hogy segítséget kérjen, de közben belerohantak az autójába. Shelby szerencsének mondja magát, mert bár nyak,- és fejsérülést, valamint zúzódásokat is szenvedett megúszta a balesetet. Akárcsak a tusvonala

A lány balesete még 2017 nyarán történt, de az internet csak most fedezte fel, hogy Shelby kórházi fotóján a tusvonala mondhatni tökéletes. A lány miután felépült 5 csillagos értékelést adott a szemhéjtus márkájának weboldán, amiért tusvonala gyakorlatilag meg sem mozdult a baleset következtében. (Az elkenődött smink Shelby arcán valószínű, a szempillaspirálja.)

Objektum doboz

A termék egy Kat Von D szemhéjfilc, ami sajnos hazánkban nehezen beszerezhető, de a különböző sminkes fórumokat bújva, nem találni negatív véleményt róla. Szóval, lányok ideje egy ilyet beszerezni, de ha lehet, ne teszteljétek, ezt már Shelby megtette!

pin up smink tusvonal

Így készítsetek gyönyörű cicaszemet – Sminktippek kezdőknek és haladóknak

Ha megkérdeztek néhány sminkest, milyet kérnek a legtöbben, akkor a füstös szem lesz az abszolút sláger. A második helyre viszont valószínűleg a tusvonal kapaszkodik fel. És természetesen kihagyhatatlan a műszempilla is. A legszebb, amikor mindhárom egyszerre teljesül, na de addig is néhányszor ki kell sminkelni magatokat, hogy minden tökéletes legyen. A következő cikkekkel ebben segítünk. Jó szórakozást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.