Test

Ezt egyétek edzés előtt és után Halle Berry edzője szerint

A hollywoodi színésznőnek, Halle Berry-nek 51 évesen is bombaalakja van – persze meg is dolgozik érte. Nagyon odafigyel a táplálkozásáre és rendszeresen edz, amiben a sztáredző, Peter Thomas van a segítségére. A tréner elárulta mit érdemes enni edzés előtt és után a maximális eredmény érdekében – a hozzávalók pedig talán már most is ott lapulnak a konyhánkban.

vous - 2018.04.25.
Ezt egyétek edzés előtt és után Halle Berry edzője szerint

Az egykori Bond-lány, Halle Berry alakja igazán irigylésre méltó. Nincs olyan bikinis kép, amin nem mutatna csodásan a színésző – 50 felett is! Kétségtelen, hogy a genetikának is lehet szerepe ebben, ám a filmcsillag tesz is azért, hogy megőrizze formás vonalait. Személyi edzője szerint nagyon fontos az is, hogy mit eszünk a testmozgás előtt és után.

Objektum doboz

A cikknek itt még nincs vége! Kíváncsiak vagytok a csodamódszerre? ITT minden kiderül. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!