Egyéb kategória

Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett első adásában jelentette be, hogy babát vár

Vasárnap elstartolt A Nagy Duett új évada... nem is akárhogy. Kollányi Zsuzsi óriási bejelentést tett a produkciójuk után. 

vous - 2018.04.16.
Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett első adásában jelentette be, hogy babát vár

Bemutatkoztak 2018-as A Nagy Duett szereplői: vasárnap este elindult az új évad, új párosokkal. Egyik legkedvesebb magyar énekesnőnk, Kollányi Zsuzsi és versenypárja, Kamarás Iván zseniális produkciója után az énekesnő bejelentette, hogy várandós. 

A szemfülesek már a produkció alatt kiszúrhatták Zsuzsi gömbölyődő pocakját – ezt mi is észrevettük, alig vártuk, hogy megtörténjen a bejelentés. Zsuzsi a TV2 oldalán található videóban bővebben is mesél várandósságáról.

Objektum doboz

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a Hattyúdal című film betétdalának Budapest Bár általi feldolgozását énekelte az első adásban. Az előadás nemcsak a mi kedvenc produkciónk lett, de a zsűritől is a maximális pontszámot kapta. Egyszerűen imádtuk az előadást, tátott szájjal néztük, így kell ezt!

Objektum doboz

Zsuzsinak és szerelmének pedig szívből gratulálunk és jó egészséget, sok örömet kívánunk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!