Egyéb kategória

4 ökoszálloda, amit látnotok kell

Szerencsére az ökoturizmus egyre inkább háttérbe szorítja a hagyományos, környezetszennyező módszereket, és mára rengeteg ökoszállás közül választhatunk, ha utazni akarunk. Mutatunk közülük négy egészen elképesztőt!

vous - 2018.04.05.
4 ökoszálloda, amit látnotok kell

Whitepod, Svájc

A luxus és a jégkunyhó ritkán kerül össze egy mondatba úgy, hogy a „nem” tagadószócska ne kerüljön be közéjük, a svájci Whitepod azonban pontosan ilyen – 15 környezettudatos dóm várja azokat, akik a svájci hegyek között szeretnék eltölteni a vakációjukat. Télen síelésre, nyáron túrázásra tökéletes a környék, a kunyhók mindegyike teljesen környezetbarát, még a fűtést is a környező erdőből gyűjtött ágakkal oldják meg.

Objektum doboz

Objektum doboz

Al Maha Sivatagi Resort és Spa, Dubaj

Ki ne szeretne a sivatag dűnéi között eltölteni egy-két napot, és igazi beduin hercegnek vagy hercegnőnek érezni magát? Az Al Maha-sivatagban erre van lehetőség, ráadásul egy olyan környezetben, amely aktívan részt vesz a terület környezetvédelmi programjában, és segít visszatelepíteni a helyszínre például a veszélyeztetett nyársas antilopot.

Objektum doboz

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást ide kattintva olvashatjátok. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.