Egyéb kategória

Napi szomorú: Channing Tatum és Jenna Dewan 9 év után válik

Blake Lively és Ryan Reynolds után Channing Tatum és Jenna Dewan párosa volt az, akiről azt gondoltuk, az idők végezetéig együtt lesznek. Míg az előbbi páros a mai napig nagyon boldog együtt, utóbbi, Channing Tatum és felesége bejelentették, hogy válnak. Nem akármilyen közleményt adtak ki.

vous - 2018.04.03.
Napi szomorú: Channing Tatum és Jenna Dewan 9 év után válik

A mai napon a szerelem egy „kicsit meghalt”: egészen hihetetlen, hogy Channing Tatum és Jenna Dewan 9 év házasság után hétfőn bejelentették, elválnak.( Pár napja írtunk arról, mennyire imádjuk őket együtt!) Egy közleményt adtak ki, amelyet mindketten megosztottak közösségi oldalaikon.

Mint írják, azért állnak ki a nyilvánosság elé, hogy minden pletykát megelőzzenek, és hogy az emberek, a rajongók tőlük értesüljenek az igazságól. 

A legnagyobb szeretetben döntöttünk úgy, hogy párként különválunk. Semmi nem változott, szeretük egymást, de a szerelem egy kalandos utazás, amely most külön útakra sodor bennünket. 

channing

Channing Tatum nagyon aranyos csínnyel viccelte meg kislányát

Channing Tatum a Jimmy Kimmel show vendége volt, amelynek kapcsán egy nagyon vicces és aranyos videót osztott meg. Azt mondta kislányának, hogy megette az összes halloweeni édességet. A négyéves Everly reakciója zseniális.

Nincsenek titkaink és semmilyen egyéb esemény nem áll a döntésünk hátterében –  csak két legjobb barát, akik felismerték, hogy itt az ideje, teret adni a másiknak, és úgy segíteni egymást, hogy a lehető legörömtelibb életet éljük.

Objektum doboz

Írják még, hogy természetesen ők örökre egy család lesznek, és a legnagyobb szeretetben nevelik közös ötéves kislányukat, Everly-t. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.