Egyéb kategória

Ledöbbentek: Bruce Willis magyar energiaitalt reklámoz

Április 2-án debütált világszerte a HELL ENERGY új reklámfilmje, amelyben nem kisebb sztár búzdít arra, hogy fogyasszunk, mint Bruce Willis. 

vous - 2018.04.03.
Ledöbbentek: Bruce Willis magyar energiaitalt reklámoz

Mint ismeretes a HELL ENERGY egy 100 százalékban magyar tulajdonú energiaitalgyártó, így mindenképpen szenzációnak számít, hogy új reklámfilmjükben olyan A-listás világsztárt sikerült leszerződtetni, mint Bruce Willis.

A reklámból kiderül, hogy Willis régen nagyon sok kávét fogyasztott, de mindez a múlté…  majd kivesz a hűtőből egy HELL energiaitalt.   

Objektum doboz

A kisfilmet hosszabb egyeztetés után januárban forgatták le New Yorkban, és bár nagyon menő, hogy egy ilyen világsztárt sikerült megszereznie a cégnek, a reklám szerintünk egy picit kínos lett… De amúgy tök jó! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.