Egyéb kategória

Ledöbbentek: Bruce Willis magyar energiaitalt reklámoz

Április 2-án debütált világszerte a HELL ENERGY új reklámfilmje, amelyben nem kisebb sztár búzdít arra, hogy fogyasszunk, mint Bruce Willis. 

vous - 2018.04.03.
Ledöbbentek: Bruce Willis magyar energiaitalt reklámoz

Mint ismeretes a HELL ENERGY egy 100 százalékban magyar tulajdonú energiaitalgyártó, így mindenképpen szenzációnak számít, hogy új reklámfilmjükben olyan A-listás világsztárt sikerült leszerződtetni, mint Bruce Willis.

A reklámból kiderül, hogy Willis régen nagyon sok kávét fogyasztott, de mindez a múlté…  majd kivesz a hűtőből egy HELL energiaitalt.   

Objektum doboz

A kisfilmet hosszabb egyeztetés után januárban forgatták le New Yorkban, és bár nagyon menő, hogy egy ilyen világsztárt sikerült megszereznie a cégnek, a reklám szerintünk egy picit kínos lett… De amúgy tök jó! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!