Egyéb kategória

Micsoda luxus: nézzetek be a sztárok konyháiba

A konyha nem az a hely, amit évente átrendezünk, arrébb tesszük a vitrineket, máshová helyezzük a polcokat, vagy újra csempézzük a falakat. Otthonunk központi terét úgy érdemes kialakítani, hogy hosszú évekig szolgálja az igényeinket, és szeressünk benne időt tölteni. Nincs ötletetek, hogy a tiétek milyen legyen? Akkor nézzétek meg, milyen a celebek konyhája, és szemezgessetel a legszimpatikusabb megoldások közül! 

vous - 2018.03.09.
Micsoda luxus: nézzetek be a sztárok konyháiba

Kourtney Kardashian

A eality sztár természetesen gyönyörű modern konyhával rendelkezik: mészkő padló, plafonról függő világítótestek és persze a legjobb, legújabb konyhai felszerelések.

Forrás:
Konyhakiállítás

Lance Bass

Az egykori *NSYNC-tag kedvenc szobája a házban ez a gyönyörű konyha. A rozsdamentes acél kiegészítők, a matt fa padló és a fehér kisméretű csempe világos és tágas hatást.

Forrás:
Konyhakiállítás
nsync

Évtizedes rejtély oldódott meg: ezért volt csillag az *NSYNC nevében

Emlékeztek még az egykori fiúbandára, az NSYNC-re? Tudjátok, Justin Timberlake itt kezdte a pályafutását. Kevésbé közismert, de a banda nevét csillaggal írták, így: *NSYNC. Már akkor sem értettük, mi ez a különleges jelölés, de nem is érdekelt senkit, hiszen a fiúk elvonták a csajok és igazából mindenki figyelmét.

Taylor Swift

Ebben a 770 négyzetméteres New York-i penthouse lakásban a konyhának is jutott elég hely, így Taylor Swift nyugodtan áthívhatja a legjobb barátnőit egy közös főzésre. (Feltéve, ha maradt még neki.) Drága konyháját gerenda mennyezet fedi, de a márvány konyhasziget és csodaszép vitrinek sem hiányozhatnak a berendezésből. 

Forrás:
Konyhakiállítás

Kris Jenner

A Kardashian-Jenner lányok édesanyjának konyhája pont olyan, ahogy elképzeljük. Modern, de mégis nagyon elegáns, ahol a fehér szín dominál, és két konyhasziget biztosíja, hogy a szakácskönyvíró ínycsiklandó és látványos fogásokat szolgáljon fel nagy családjának. A fekete-fehér nagyméretű mintás járólap és a csillárok kivételes luxushangulatot kölcsönöznek a helyiségnek.

És milyen menő az a hatalmas festmény a falon!

Forrás:
Konyhakiállítás

Julia Roberts 

Julia Roberts New York-i 4.5 millió dolláros lakásában a konyha tágas és nyitott. A rozsdamentes acél felületek és a fekete-fehér padló akár rideg, szürke hangulatú konyhát is eredményezhetne, mégis inkább az az érzésünk, hogy egy otthonos szobában vagyunk. 

Forrás:
Konyhakiállítás

Denise Richards

Denise Richards konyhájában egy szakács legszebb álma vált valóra. A színésznő 7.75 millió dolláros kaliforniai otthonában elfért egy kostoló szoba, egy szabályozható hőmérsékletű boros fal és közepén egy óriási U alakú pult. A sötétbarna szekrények, a fehér munkalap és falak harmonikusan egészítik ki egymást.

Forrás:
Konyhakiállítás

Robert Pattinson

Gondoltad volna, hogy ebben a tágas és világos konyhában a vámpírfilmek egykori szívtiprója főzi a reggeli kávéját? Úgy tűnik Robert Pattinson nagyon is kedveli a természetes fényt. A gerenda mennyezetet megszakító tetőablakoknak és a fehér falaknak köszönhetően napfényben úszik az étkező és a konyhapult. 

Forrás:
Konyhakiállítás

További érdekességet a www.konyhakiallitas.hu oldalon találtok.

Címkék: #ház #konyha #sztárok
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.