Egyéb kategória

Fontos ügy miatt cseréli le krokodilos logóját a Lacoste

Lecseréli híres, krokodilos logóját a francia márka, a Lacoste. Új állatok jelennek meg a márka termékein.

vous - 2018.03.06.
Fontos ügy miatt cseréli le krokodilos logóját a Lacoste

Lecséréli krokodilos logóját a Lacoste. A márka környezetvédelmi kampánya (Save Our Species) keretein belül veszélyeztetett fajok képeire cseréli a már megszokott logót. Így krokodil helyett többek között burmai teknős, szürkebóbitás gibbon, szumátrai tigris, kaliforniai disznódelfin és még sok más kihalás szélén álló emlős, hüllő és madárfaj jelenik meg a termékeken.

Objektum doboz

A kampány pusztán ideiglenes, az új logókkal elállott termékekből, annyi készül, amennyi állat él a vadonban. Az eladott termékek árát ezen állatok megsegítésére szánja a márka.

zerao waste piknik Mengyán Eszter

Ha számotokra is fontos az ökológiai lábnyomotok csökkentése, ezek a cikkek nektek szólnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.