Egyéb kategória

Fontos ügy miatt cseréli le krokodilos logóját a Lacoste

Lecseréli híres, krokodilos logóját a francia márka, a Lacoste. Új állatok jelennek meg a márka termékein.

vous - 2018.03.06.
Fontos ügy miatt cseréli le krokodilos logóját a Lacoste

Lecséréli krokodilos logóját a Lacoste. A márka környezetvédelmi kampánya (Save Our Species) keretein belül veszélyeztetett fajok képeire cseréli a már megszokott logót. Így krokodil helyett többek között burmai teknős, szürkebóbitás gibbon, szumátrai tigris, kaliforniai disznódelfin és még sok más kihalás szélén álló emlős, hüllő és madárfaj jelenik meg a termékeken.

Objektum doboz

A kampány pusztán ideiglenes, az új logókkal elállott termékekből, annyi készül, amennyi állat él a vadonban. Az eladott termékek árát ezen állatok megsegítésére szánja a márka.

zerao waste piknik Mengyán Eszter

Ha számotokra is fontos az ökológiai lábnyomotok csökkentése, ezek a cikkek nektek szólnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.