Egyéb kategória

Nem értjük: Emma Watson új tetkója helyesírási hibával került a karjára

Az van, hogy Emma Watson új tetoválása jól is elsülhetett volna, de nem. A gyönyörű színésznő helyesírási hibával tetováltatta magára a Time's Up mozgalom fogalmát. 

vous - 2018.03.06.
Nem értjük: Emma Watson új tetkója helyesírási hibával került a karjára

Emma Watson a 90. Oscar-díjátadó after partiján jelent meg új frizurájával és vadiúj tetoválásával. Előbbivel és utóbbival is akad probléma, de talán tetoválásának helytelen írásmódja sokkal furcsább.

Emma a Time's Up mozgalmat szerette volna hirdetni, azonban a karjára tetovált fogalom helytelenül került oda. A 27 éves színésznő alkarján a Times Up szó ékeskedik. „Pusztán” egy aposztróf hiányzik, de így már teljesen más a jelentés – ez esetben értelmetlen. 

Objektum doboz

Az a képekről is látszik, hogy SZERENCSÉRE a tetoválás nem igazi (legalábbis nagyon reméljük), így könnyen megszabadulhat majd ettől a kínos bakitól. Arra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Emma túlságosan elfoglalt volt, hogy észrevegye, vagy valami teljesen új, eddig ismeretlen mozgalmat szeretne bevezetni a köztudatba…

600

Egy éles fegyver a nők kezében…

Amikor Sharon Stone hatalmas nevetésben tört ki, mikor a szexuális zaklatásokról kérdezték, már említettem nektek, hogy nem szabad elfelejtni, hogy milyen éles fegyvert kaptak a nők a kezükbe a #metoo, illetve a #TIMESUP kampánnyal. Nagyon fontos, hogy a valós szexuális zaklatások ellen fellépjünk, de sajnos a kapmány olyan mértéket öltött, ami már szinte követhetetlen, és sok esetben szkeptikussá tesz embereket.

Most Brigitte Bardot éles véleményt fogalmazott meg a #metoo kapmányról. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.