Egyéb kategória

Egy cipőnyi tavasz a télben – Ütős kollekcióval állt elő a Converse

Bár a hidegnek és a hébe-hóba felbukkanó havasesőnek hála nagyon távolinak érezhetjük még a tavaszt, egy vadonatúj cipőkollekció rásegített arra, hogy izgatottan várjuk a jó időt. 

vous - 2018.02.14.
Egy cipőnyi tavasz a télben – Ütős kollekcióval állt elő a Converse

Február második hetén bizony nem csak a Valentin-nap a téma, a sneaker-imádóknak is garantáltan akad hírünk, amire felkaphatják a fejüket: 

Magyarországra is megérkezett a Converse és Tyler, the Creator közös kollekciója – mi pedig élőben csekkolhattuk le a vagány cipőket. 

Forrás:
CONVERSE Magyarország

Mit kell tudni a különleges kollabról?

Tyler, the Creator laza. Hangos. Egyedi. A 2017-es év egyértelműen az ő éve volt. Amellett, hogy Grammy jelölést kapott, a Converse márkával együttműködésben több sneaker kollekció is kikerült a kezei közül, ami kezdődött egy One Star kollaborációval, később pedig megszületett a teljesen egyedi kreációja a Golf le Fleur*. 

2018-at írunk, de úgy néz ki ez a 26 éves srác és a Converse erre az évre is tartogat valamit. Sokan várták, hogy lesz-e folytatás így a szóbeszédnek eleget téve debütált a legújabb, GOLF le FLEUR* nevet viselő tavaszi kollekció. 

Forrás:
CONVERSE Magyarország

A legújabb kreációkról nehéz levenni a szemünket, a cipők ugyanis szuper pasztell színekben pompáznak, oldalukon a rapper védjegyévé vált virág motívummal.

Ha szeretnétek egy kis tavaszt csempészni a szürke hétköznapokba, az egyedi csomagolású, virágos talpú surranókat kizárólag a BP Shop-ban és online szerezhetitek be.

Ajánlott cikkek