Egyéb kategória

Egy cipőnyi tavasz a télben – Ütős kollekcióval állt elő a Converse

Bár a hidegnek és a hébe-hóba felbukkanó havasesőnek hála nagyon távolinak érezhetjük még a tavaszt, egy vadonatúj cipőkollekció rásegített arra, hogy izgatottan várjuk a jó időt. 

vous - 2018.02.14.
Egy cipőnyi tavasz a télben – Ütős kollekcióval állt elő a Converse

Február második hetén bizony nem csak a Valentin-nap a téma, a sneaker-imádóknak is garantáltan akad hírünk, amire felkaphatják a fejüket: 

Magyarországra is megérkezett a Converse és Tyler, the Creator közös kollekciója – mi pedig élőben csekkolhattuk le a vagány cipőket. 

Forrás:
CONVERSE Magyarország

Mit kell tudni a különleges kollabról?

Tyler, the Creator laza. Hangos. Egyedi. A 2017-es év egyértelműen az ő éve volt. Amellett, hogy Grammy jelölést kapott, a Converse márkával együttműködésben több sneaker kollekció is kikerült a kezei közül, ami kezdődött egy One Star kollaborációval, később pedig megszületett a teljesen egyedi kreációja a Golf le Fleur*. 

2018-at írunk, de úgy néz ki ez a 26 éves srác és a Converse erre az évre is tartogat valamit. Sokan várták, hogy lesz-e folytatás így a szóbeszédnek eleget téve debütált a legújabb, GOLF le FLEUR* nevet viselő tavaszi kollekció. 

Forrás:
CONVERSE Magyarország

A legújabb kreációkról nehéz levenni a szemünket, a cipők ugyanis szuper pasztell színekben pompáznak, oldalukon a rapper védjegyévé vált virág motívummal.

Ha szeretnétek egy kis tavaszt csempészni a szürke hétköznapokba, az egyedi csomagolású, virágos talpú surranókat kizárólag a BP Shop-ban és online szerezhetitek be.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.