Egyéb kategória

Mindenki Elon Muskról beszél, de… – tudtátok, hogy édesanyja egy szupernő?

Napok óta mindenki Elon Musk, dél-afrikai származású amerikai üzletemberről beszél. Mi most mégis Elon Musk édesanyjára, Maye Musk kanadai modellre koncentrálunk, akitől rengeteget tanulhatunk.

vous - 2018.02.09.
Mindenki Elon Muskról beszél, de… – tudtátok, hogy édesanyja egy szupernő?

Elon Musk jelenleg három olyan óriáscéget is vezet, amelyek hatással vannak az életünkre: a Tesla, a Space-X-et és a Gigafactory. Február 6-án élőben követhettük, a hogy a vállalkozása részeként egy Tesla gépjárművet juttat fel a saját rakétájával az űrbe.

A milliárdos feltaláló és üzletemberről regényeket írhatnánk, mi azonban édesanyjáról, a 69 éves kanadai modellről mesélünk.

Maye Musk egyrészt gyönyörű, 1969-ben a Miss Dél-Afrika szépségverseny döntőjébe jutott, de a versenyt végül nem nyerte meg. Dietetikusként szerzett diplomát, később pedig táplálkozástudományból is lediplomázott.

egészség

Az egészséges táplálkozás nem csak néhány szuperélelmiszerből áll

Ha valaki életmódváltásra adja a fejét, elkezdi keresni, kutatni az információkat. Milyen mozgások vannak? Milyen edzéstípusok kiknek jók, mikor hatásosak? Mit és mennyit kell enni edzés után? És előtte? Hogyan jelez a szervezet, ha kimerült, ha tápanyaghiánya van? Akkor most együnk gyümölcsöt este, vagy ne? Ma már az Instagramon is jelen vannak olyan szakemberek, akikre érdemes odafigyelni. Ez alkalommal két Insta-dietetikust mutatok be.

1970 és 1979 között Errol Musk felesége volt, akivel három közös gyermekük született. Amikor a legidősebb fia, a már említett Elon musk lerettségizett Dél-Afrikában, és eldöntötte, hogy Kanadába költözik, vele tartott. Modellkarrierje is itt indult be, de Maye folyamatosan figyelt arra, hogy a szépségét arra használja, hogy az egészséges életmód alappilléreire, a megfelelő táplálkozásra hívja fel a figyemet.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!