Egyéb kategória

A rajongók imádni fogják – Harry Potter tetoválószalon nyílt Németországban

Az Abszol út. Ez a hely valóban létezik, igaz, nem Nagy Britanniába, hanem Németországba kell utazni ahhoz, hogy lássátok. Annyiban mágikus helyről van szó, hogy egy tetoválószalont neveznek így, ahol gyönyörű minták születnek különleges környezetben.

vous - 2018.01.28.
A rajongók imádni fogják – Harry Potter tetoválószalon nyílt Németországban

Jantina Sonnenschein különleges stúdiót álmodott meg, ahova valószínűleg nem csak a Harry Potter-rajongók térnek majd be szívesen. A környezet meseszerű, de ami itt készül, az bizony nagyon is valóságos, és örökre velünk marad. A tetoválóstúdióban antik bútorok, különleges csillárok, vitrinek állnak, körös körül gyertyák égnek. Minden négyzetcentimétere utal Harry Potter különleges világára.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A 28 éves tulajdonos olyan helyet szeretett volna létrehozni, ahol a nerd és gamer közösség tagjai igazi otthonra lelnek. Még le sem érettségizett, már tetoválni tanult egy helyi stúdióban. A saját szalonját majdnem 10 évvel később, 2017 augusztusában nyitotta meg. Négy éven keresztül nézte a helyet, amely akkor már évek óta üresen állt, és elképzelte, milyen is lesz a stúdió.

Magyarországon talán szokatlannak tűnne ez a berendezés, de Jantina ismeri a német közönséget, és tudja, hogy Németországban a fantasynak erős hagyományai vannak, és nagy közönséget tudhat magáénak. Ezért érezte azt, hogy a stúdiónak a berendezés, és a meghatározott koncepció miatt óriási sikere lehet. Érdekesség, hogy magának a tulajdonosnak nincs Harry Potter világára utaló tetoválása.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A kliensei között azonban van olyan, aki kifejezetten Harry Potter motívumot szeretne. A stúdióban természetesen mindenféle mintát varrnak,

a varázslatos környezet csak plusz élményt jelent.

cikesz Harry Potter diy

Nemcsak a kviddicsmeccsen, az otthonotokban is ott a helye – készítsetek aranycikeszt!

Nem vagyok egy nagy Harry Potter-fan, de az aranycikeszért – gondolom, senkinek nem kell bemutatni – mindig is odáig voltam: cuki, tök hasznos, és nem utolsósorban nagyon szép. Olyan szép, hogy dísztárgyként érdemes elkészíteni, mert akár az ablakotokat, mennyezeti lámpátokat vagy a karácsonyfátokat is feldobhatjátok vele. De ajándéknak sem utolsó…

Kattintsatok ide>>> a teljes cikkért!

Ajánlott cikkek