Egyéb kategória

Van, amit még nem tudtok Meghan Markle-ről? Van!

A Buckingham palota november 27-i bejelentése óta nem nyugszik a sajtó: lassan már álmunkból felkeltve is tudjuk, hogy nyáron Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. A bejelentés óta mondhatni Meghan lett az új Katalin hercegné, a világ izgatottan figyeli minden lépését. Egy-egy nyilvános megjelenése után azonnal ellepi a címlapokat: mindenki tudni akarja, milyen kabátot viselt vagy épp milyen színű volt a körme. Ezalól természetesen a VOUS sem kivétel, mi is örömmel adunk hírt a legújabb hercegné-jelölt mindennapjairól, így arra gondoltunk, – Neveletlen hercegné napunk alkalmából – összeszedjük eddigi kedvenc Meghan témájú cikkünket! 

vous - 2018.01.23.
Van, amit még nem tudtok Meghan Markle-ről? Van!
meghan

5 dolog, amit tudnotok kell Harry herceg új szerelméről

"A királyi családból most nem Sarolta vagy György a beszédtéma, sokkal inkább a nagybácsikájuk, Harry herceg. Vilmos öccse egyelőre még nem erősítette meg, hogy Meghan Markle-e a szíve választottja, de mi azért a körmére néztünk a hölgyikének." – szólt a cikkünk másfél évvel ezelőtt. Azóta tudjuk, mi a helyzet! De ti tudtátok ezt az 5 dolgot a leendő hercengéről?

meghan-markle

Harry herceg szerelme tudja, hogyan kell élni – tanuljatok tőle!

"Harry herceg és Meghan Markle pár hónapja járnak, ám egyre több minden derül ki az amerikai színésznőről. Nemrég elárulta, ő hogyan marad fitt és egészséges – érdemes ellesni a trükkjeit!"

Meghan trükkjeit ITT olvashatjátok el újra! 

pippa middleton meghan markle

Eddig fel sem tűnt: szerintünk tényleg hasonlít egymásra Pippa Middleton és Meghan Markle

Eddig nem tűnt fel, de belefutottunk egy fotóba az Instagramon, ahol Harry herceg menyasszonya (?), Meghan Markle és Pippa Middleton a megszólalásig hasonlít egymásra.

A cikk folytatátáésrt és a képekért kattintsatok IDE!

Meghan Markle

„Boldogok és szerelmesek vagyunk!” – Meghan Markle először beszélt kapcsolatukról Harry herceggel

Néhány hónappal ezelőtt a 36 éves Meghan Markle először beszélt nyíltan Harry herceggel való kapcsolatáról. A gyönyörű színésznő a Vanity Fairnek adott interjút. 

A cikket ITT olvashatjátok el újra.

meghan harry

Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének története – interjú

Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének bejelentése után a pár egy hosszú interjút adott, amiből többek között kiderül a lánykérés minden apró részlete. 

Az interjút ide kattintva nézhetitek meg.

meghan markle

Megvan, hogy fogják hívni Meghan Markle-t az esküvő után

Meghan Markle és Harry herceg 2018 tavaszán összeházasodik, ebből adódik a kérdés, vajon hogyan fogják hívni a kanadai színésznőt. Az amerikai ELLE kifejtette, szerintük mi a "megfejtés".

A cikk folytatását ITT olvashatjátok.

meghan-markle4

Filmek és sorozatok, amikben Meghan Markle szerepelt, de már el is felejtettük

Számos külföldi lap úgy emlegeti Meghan Markle-t (amióta hivatalosan is Harry herceg menyasszonya lett), mint a modern kor Grace Kellyjét. Nos, ez több szempontból sem állja meg a helyét, bár nagyon szép lenne. Meghant több mozifilmben is láthattátok már, de talán legismertebb szerepe a Briliáns elmék című sorozat Rachel Zane-je. Azonban arra gondoltunk, elevenítsük fel, hol és miben láthattátok még a leendő hercegnét. A folytatásért kattintsatok IDE

meghan-markle

Nem játszhat Monopolyval – 9 dolog, amit Meghan Markle hercegnéként már nem tehet meg

Harry herceg és Meghan esküvőjét 2018. május 19-én tartják majd a Windsori kastély Szent György kápolnájában. Ezután Meghan Markle bizonyos dolgokat már nem tehet meg, teljesen hétköznapinak tűnő tetteket sem. 

Egy korábbi cikkünkben elolvashatjátok, pontosan miket. 

Ajánlott cikkek