Egyéb kategória

Hatékonyan szeretnétek dolgozni? Irány egy kávézó, nem viccelünk!

Nem csak a hipszterek járnak kávézókba dolgozni: mások is rengeteg megbeszélést és állásinterjút szerveznek ilyen helyekre, és, mint kiderült, nem is véletlenül. Kutatások bebizonyították, hogy a kávézókban hallható háttérzaj nemhogy eltereli a figyelmünket, de segít a hatékonyságunk növelésében!

vous - 2018.01.22.
Hatékonyan szeretnétek dolgozni? Irány egy kávézó, nem viccelünk!

Kávézó: színes-szagos, zsúfolt hely, ahol az ember vagy a saját hangját sem hallja, vagy a nagy csendben meg sem mer szólalni. Ismerős? Furcsa elképzelni, hogy sokan mégis a kávézókat választják arra, hogy üzleti megbeszéléseket folytassanak vagy állásinterjúkat tartsanak. Pedig nekik van igazuk!

Kiderült, hogy az ezekben az üzletekben hallható háttérzaj nemhogy elvonja a figyelmünket, de még a hatékonyságunk növelésében is segít! 

A Virginiai Egyetem kutatói szerint már az idegenek jelenléte magában arra sarkall minket, hogy aktívabban dolgozzunk. Kíváncsiak vagytok, mi lehet ennek az oka? A cikk folytatását és a választ elolvashatjátok a Ridikül oldalán!  

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: