Egyéb kategória

Újabb királyi esküvő lesz 2018-ban: ez a brit hercegnő is férjhez megy

Újabb királyi esküvő közeleg: a Buckingham Palota hivatalosan is bejelentette Eugénia yorki hercegnő és Jack Brooksbank eljegyzését.

vous - 2018.01.22.
Újabb királyi esküvő lesz 2018-ban: ez a brit hercegnő is férjhez megy

Eugénia hercegnő András yorki herceg, Erzsébet királynő középső fiának fiatalabbik lánya. Eugénia hercegnőnek van egy nővére, Beatrix.

beatrix-eugenia-hercegno-divat-ruha-kiralyi-csalad

A királyi ruhacsata – Katalin hercegné nem várt ellenfélre akadt

Nem okozunk meglepetést, ha azt mondjuk: Katalin hercegné most sem keltett csalódást. Ez megint nem az a cikk, ami arról szól, mennyire borzalmasan festett a hercegné. Sőt! Katalin csak úgy ragyogott a királynő 90. születésnapi ünnepségén, ahol Vilmos herceg unokatestvére, Eugénia hercegnő kesztyűt húzott, és felvette a harcot a nagy ruhacsatában.

A brit királyi család 2018-ban két esküvőnek is örülhet, míg Harry herceg és Meghan Markle májusban kelnek egybe, addig Eugénia hercegnő és párja, Jack Brooksbank ősszel, szintén a Windsori kastély Szent György kápolnájában. 

Objektum doboz

Egugénia és jegyese, a 29 éves Jack Brooksbank hat évvel ezelőtt találkoztak egy sítúrán. Érdekesség, hogy csak úgy, ahogy Maghan Markle, Jack is teljesen „civil” – menedzserként dolgozik egy szórakozóhelyen. Egyszer azt nyilatkozta, hogy nagy álma, hogy saját pubot nyisson. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek