Egyéb kategória

Egy gyors pisi, és megvan az akciós ágy – ízléstelen (?) ötlettel állt elő az IKEA

Még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy az IKEA legújabb reklámja baromi jó húzás volt, vagy egy kissé morbid. A (bizonyítottan) terhes nőket célozza meg a cég, és arra búzdítja őket, hogy vegyenek akciósan babaágyat.

vous - 2018.01.18.
Egy gyors pisi, és megvan az akciós ágy – ízléstelen (?) ötlettel állt elő az IKEA

Miután az IKEA nagyon jól fogadta, hogy a Balenciaga lekoppintotta kék bevásárlótáskáját, és miután egy útmutatót tett közzé, hogyan készíthető el az Éjjeli őrség köpenye, pontosan  akkor megérkezett az egyik legmegosztóbb hirdetés a cégtől.

Eg svéd női magazinban helyezte el az IKEA az egyik legfrappánsabb (?) hirdetését. A reklám egy babaágyról szól, ami még csak nem is akciós, illetve nem mindenkinek az. A lap alján található egy terhességi teszt, ami pont úgy működik, mint egy „hagyományos” fajta. Tehát: a tesztcsíknak érintkezni kell a vizelettel. 

Ha az eredmény pozitív, akkor megjelenik a babaágy akciós ára piros színnel. A leendő svéd kismamának ezután már csak annyi dolga, hogy elviszi a papírlapot az IKEÁBA, bemutatja a Family-kártyáját és viheti is az akciós babaágyat. 

Objektum doboz

Szuper, nem?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: