Egyéb kategória

Atya ég! James Marsden fia a Dolce & Gabbana kifutóján debütált modellként

A celebgyerekek lassan ellepik a divatipart! Gondoljatok csak Snoop Dogg fiára, Michael Jackson lányára, de a Hadid-lányok is nagy karriert építettek modellként. Most pedig James Marsden legidősebb fia, Jack debütált a kifutón. 

vous - 2018.01.15.
Atya ég! James Marsden fia a Dolce & Gabbana kifutóján debütált modellként

Nem is akármilyen kifutón. A 16 éves Jack Milánóban a férfi divathét alatt, a Dolce & Gabbana show-n lépett először kifutóra – nem rossz hely, hogy beinduljon egy karrier, igaz?

Objektum doboz

Objektum doboz

A 44 éves színész annyit írt a képekhez, hogy büszkébb már nem is lehetne – és valóban, Jack piszkosul jóképű, és szerintünk nagyon hasonlít édesapjára. Jamesnek egyébként van még egy 12 éves lánya, Mary és egy 5 éves fia, William. Alig várjuk, hogy őket is viszontláthassuk a kifutón. 

michal jackson

Őrült teória vagy hatalmas felfedezés: Michael Jackson életben van?

Nem túlzás azt állítani, hogy Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett halála az egész világot megrengette. Sok rajongó a mai napig képtelen feldolgozni a pop királyának halálát. Most egy nagyon érdekes teória kering a neten.

Egy korábbi cikkünket ITT találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.