Egyéb kategória

A 95 éves Betty White meglepő választ adott arra, hogy mi a hosszú élet titka

Idősebb embereket gyakran kérdeznek arról, hogy mi a hosszú élet titka. Stresszmentes, boldog élet – ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. A nemrég 95. születésnapját ünneplő Betty White színésznő meglepő választ adott az örök kérdésre.

vous - 2018.01.15.
A 95 éves Betty White meglepő választ adott arra, hogy mi a hosszú élet titka

Nyers tojás és hús; a férfiak elkerülése; házimunka; és úgy általában az (mértékletes) alkohol fogyasztás – szokták emlegeteni, mint az életet meghosszabító tényezőket. A most 95 éves tündéri színésznő, Betty White elárulta, ő minek köszönheti hosszú és máig boldog életét. 

Betty White csaknem mindenkivel dolgozott már Hollywoodban, díjak tucatját zsebelte már be, és még jelenleg is aktív színésznő. A Parade Magazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy szerinte, mi a hosszú élet titka. 

Élvezd az életet! Koncentrálj az élet pozitív oldalára. Sok ember csak panaszkodik, nem pedig azt mondja: Hé, ez jó volt! Nem nehéz megtalálni a jó dolgokat, ha jól figyelsz!

A színésznő ehhez a topikhoz kapcsolódóan még fontosnak tartotta megemlíteni, hogy szereti a vodkát és a hod dogot.  

Objektum doboz

Betty arról is mesélt, hogy ő még mindig egy nagyszerű helynek tartja Hollywoodot annak ellenére, hogy a 20-as évei elején több producer és rendező is elpártolt tőle. 

Nem hangzik túl jól, de mindig probáltam a dolog vicces oldalát nézni, és soha sem bánkódtam. Unom azokat az embereket, akik panaszkodnak erre vagy arra. Ez az igazi  időpocsékolás.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek