Egyéb kategória

Gyönyörű horror: nyílt seb még nem volt ilyen gusztusos

A geóda egy gyönyörűen csillogó kristályszerű kő, ami már 2017-ben a legmenőbb szépségápolási trendek egyike volt. Egy sminkeslány most a testen reprodukálta ezeknek a gyönyörű kristályoknak a keresztmetszetét. 

vous - 2018.01.12.
Gyönyörű horror: nyílt seb még nem volt ilyen gusztusos
geóda köröm

Elképesztően szép kristályos körömtrend érkezik: imádni fogjátok!

Meseszép körömtrend készül meghódítani titeket. Hallottatok már a geódakörmökről?

Nem titok, hogy eléggé megszállottjai vagyunk minden olyan trendnek, ami a körmünkkel vagy a sminkünkkel kapcsolatos, így hát most a geódasmink lesz terítéken.

Egy amatőr sminkes, Katy Tolj megalkotta a geode body art kifejezést, ami annyit tesz, hogy színes geódák keresztmetszetét festi az emberi testre. A lenyűgöző alkotások elsőre talán nem is annyira azok, hiszen olyan, mintha egy hatalmas nyílt seb tátongana a bőrön. De jobban megnézve ezek egyszerűen zseniálisak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Címkék: #geóda #smink #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.