Egyéb kategória

Váratlan vendég karácsonykor? 3 ajándék, amivel megmenthetitek a kínos helyzeteket

Az ajándékozás nemcsak szép dolog, de stresszes is: igyekszünk mindenki vágyait eltalálni, és senkit sem elfelejteni. Ennek ellenére mégis mindig benne van a pakliban, hogy valaki olyan lep majd meg minket valamivel, akire nem számítottunk. Most mutatunk 3 olyan apróságot, amit érdemes előre beszerezni, hogy megmenthessék ezeket a váratlan helyzeteket.

vous - 2017.12.23.
Váratlan vendég karácsonykor? 3 ajándék, amivel megmenthetitek a kínos helyzeteket

Hiába igyekszik az ember mindenre odafigyelni, az ünnepek alatt bármelyik pillanatban hiba csúszhat a gépezetbe:

bármikor előfordulhat, hogy valaki olyantól kapunk ajándékot, akitől arra nem számítottunk – ebben a helyzetben viszont kellemetlen, ha a gesztust nem tudjuk viszonozni.

Az alábbi három apróság valamelyikét viszont nemtől és kortól függetlenül bárkinek odaajándékozhatjátok, így érdemes őket betárazni és előre becsomagolni. Ráadásul vagyonokat sem kell rájuk költenetek…

Zokni

Egy vastag, pihe-puha, karácsonyi zoknival nem lehet mellélőni, hiszen fiúk és lányok is belebújhatnak, ráadásul a csúnya pulcsihoz hasonlóan ebben az esetben sem kell amiatt aggódni, hogy vajon eltaláljátok-e az illető ízlését:

a rénszarvasos, hóeséses, téli tájas minták külön műfajt képeznek. 

Objektum doboz

Bögre

A hidegben mindenki szeret otthon kuckózni:

egy meleg plédbe burkolózva filmet nézni, könyvet olvasni egy forró ital társaságában.

A kávé, a tea, a kakaó, a forralt bor mind-mind hozzátartozik az ünnepi hangulathoz – így egy szép bögrével bárkit meglephettek végszükség esetén. 

Objektum doboz

Szappan

Egy finom illatú, kézműves szappan több érzékünkre is kellemesen hat – ráadásul minden fürdőszobában jól jön.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek