Egyéb kategória

Nem lesz karácsony Kevin nélkül – ez a csatorna adja le a legendás vígjátékot

Idén sincs karácsony Kevin nélkül – nem a megszokott csatornán, de élvezhetjük a Reszkessetek, betörők! első és második részét is karácsonykor.

vous - 2017.12.15.
Nem lesz karácsony Kevin nélkül – ez a csatorna adja le a legendás vígjátékot

Már sokan lemondtak arról, hogy idén karácsonykor nézhessék a Reszkessetek, betörők! című legendás filmet: az RTL Klub idén nem tűzi műsorra. Azonban szinte biztos volt, hogy ha az RTL nem, akkor a másik kereskedelmi csatorna, a TV2 lecsap rá! 

Azt, hogy idén nem az RTL-en, hanem a TV2-n nézhetjük Kevint, már januárban sejteni lehetett. A comment.com már akkor lehozta, hogy a TV2 szerződést kötött a FOX csatornával, aminek értelmében egy évig ők birtokolják – többek között – a Reszkessetek, betörők! jogait.

reszkessetek betörők home alone

Betörőelhárítás, Kevin után szabadon – Vigyázat, a kaméleonunk harap!

Ha karácsony, akkor nincs este Reszkessetek, betörők! nélkül. Kevin menekülése a két betörő elől kultfilmmé vált, annyira hozzátartozik az ünnepekhez, mint a Mennyből az angyal. Nem is csoda, hiszen ez a szöszke, sápatag srác megmutatta, hogyan kell szórakoztatóan elbánni a betörőkkel. De mit csinálna Kevin ma, ha újra otthon felejtenék, és kicsit olyan lenne, mint én?

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Van karácsony Kevin nélkül, csak nem nálunk

szlogennel a TV2 egy kisfilmet is készített a promóhoz, amelyben a csatorna arcai hirdetik, hogy a Reszkessetek, betörők!-et idén ők tűzik műsorra.

Objektum doboz

Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon…

 – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Reszkessetek, betörők!-et december 24-én és 25-én láthatjátok a TV2 műsorán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.