Egyéb kategória

Zsebkendőkkel elő! Így mentik meg a cicát, aki odafagyott a földhöz

Egy szívszorító videót hoztam nektek, ami megmutatja, hogy télen az állatoknak még nagyobb szükségük van a segítségünkre, mint egyébként.

vous - 2017.12.09.
Zsebkendőkkel elő! Így mentik meg a cicát, aki odafagyott a földhöz

Imádom az állatokat, ahogy ezt minden velük foglalkozó cikkben meg is említek. Ezt a videót azért választottam, mert nemcsak azt mutatja meg, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek az állatok a téli hidegben, hanem azt is, hogy mi tehetünk azért, hogy ez ne így legyen. Ti is figyeljetek kedvenceitekre, ha tehetitek, akkor pedig segítsetek a többi bajba jutott állaton is! 

Objektum doboz

Gondoskodjunk az itatásukról, figyeljünk a befagyott itatótálkákra, a sómarások ellen testápolóval kenjük be a kutyák talpát, és a kutyaruha/cicaruha sem megvetendő, kóbor állathoz pedig azonnali segítséget kell hívni, biztos helyre kell szállítani, ahogy a most következő videóban is teszik.

Egy autó alatt bujkált ez a tündéri cica, de közben odafagyott a jeges földhöz. A kocsi közben elhajtott, szerencsétlen jószág meg tovább kuporgott a hidegben. A tappancsai teljesen odaragadtak a földhöz, így esélye sem volt megmozdulni, miközben az egész teste, beleértve a bajszát is, jeges volt már. 

Objektum doboz

Szerencsére időben rátaláltak és segítettek rajta. Forró vízzel locsolták alatta a földet, és nemsokára ki is szabadult. Megmentői állatorvoshoz vitték, ahol a stramm macskáról megállapították, hogy teljesen rendben van, megtalálói pedig magukhoz vették, hogy a karácsonyi fagyokat már új otthonából, bentről nézze végig.  

Ti mentettetek már/ fogadtatok már be állatot?  

Ajánlott cikkek