Egyéb kategória

Zsebkendőkkel elő! Így mentik meg a cicát, aki odafagyott a földhöz

Egy szívszorító videót hoztam nektek, ami megmutatja, hogy télen az állatoknak még nagyobb szükségük van a segítségünkre, mint egyébként.

vous - 2017.12.09.
Zsebkendőkkel elő! Így mentik meg a cicát, aki odafagyott a földhöz

Imádom az állatokat, ahogy ezt minden velük foglalkozó cikkben meg is említek. Ezt a videót azért választottam, mert nemcsak azt mutatja meg, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek az állatok a téli hidegben, hanem azt is, hogy mi tehetünk azért, hogy ez ne így legyen. Ti is figyeljetek kedvenceitekre, ha tehetitek, akkor pedig segítsetek a többi bajba jutott állaton is! 

Objektum doboz

Gondoskodjunk az itatásukról, figyeljünk a befagyott itatótálkákra, a sómarások ellen testápolóval kenjük be a kutyák talpát, és a kutyaruha/cicaruha sem megvetendő, kóbor állathoz pedig azonnali segítséget kell hívni, biztos helyre kell szállítani, ahogy a most következő videóban is teszik.

Egy autó alatt bujkált ez a tündéri cica, de közben odafagyott a jeges földhöz. A kocsi közben elhajtott, szerencsétlen jószág meg tovább kuporgott a hidegben. A tappancsai teljesen odaragadtak a földhöz, így esélye sem volt megmozdulni, miközben az egész teste, beleértve a bajszát is, jeges volt már. 

Objektum doboz

Szerencsére időben rátaláltak és segítettek rajta. Forró vízzel locsolták alatta a földet, és nemsokára ki is szabadult. Megmentői állatorvoshoz vitték, ahol a stramm macskáról megállapították, hogy teljesen rendben van, megtalálói pedig magukhoz vették, hogy a karácsonyi fagyokat már új otthonából, bentről nézze végig.  

Ti mentettetek már/ fogadtatok már be állatot?  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.