Egyéb kategória

Tudtátok, hogy Meghan Markle „táskás lány” volt az Áll az alkuban?

Meghan Markle-t ma már mindenki színésznőként és persze Harry herceg menyasszonyaként ismeri. Megmutatjuk, mit csinált, amíg nem lett e két cím viselője.

vous - 2017.11.29.
Tudtátok, hogy Meghan Markle „táskás lány” volt az Áll az alkuban?

Mióta hivatalosan is bejelentették Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését, egy új álompár született, az amerikai színésznőt már Katalin hercegné komoly konkurenciájaként emlegetik, holott erről szó sincs. Nem is lehetne, hiszen nagy valószínűséggel Harry herceg sosem kerül hatalomra, így nem lesz belőlük uralkodó pár. 

Azt tudtátok, hogy Meghan Markle már volt férjnél? Két évig éltek házastársként Trevor Engelson filmproducerrel. És azt, hogy mielőtt színésznőnek állt, szabadúszó kalligrafikusként dolgozott? És ami számunkra is meglepő, hogy „táskás lány” volt az amerikai Áll az alkuban egészen 4 epizódon keresztül! 

Objektum doboz

meghan harry

Ugye ti is beleszerettetek Meghan Markle kabátjába? Szerezzétek be itthon! 

Bár most minden Harry herceg és Meghan Markle eljegyzése körül forog, mi azért szánnánk időt Meghan bejelentéskor viselt kabátjára is. Egyszerűen beleszerettünk a fehér szövetkabátba. Megmutatjuk, hol tudtok beszerezni hasonlót!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!