Egyéb kategória

Mennyit tudtok a téli bőrápolásról? Teszteljétek!

Forralt bor, sült gesztenye, karácsonyi vásárok tömkelege, zúzmarás táj és még sorolhatnánk, mennyi minden jut eszünkbe, ha a téli időszakra gondolunk. Igen ám, de ezekkel együtt a hideg időjárás is „boldogít” minket, ami bizony sem az arcbőrünket, sem az ajkainkat nem kíméli. Természetesen mint mindenre, úgy a kipirosodott, kiszáradt bőrre is van megoldás, csak ismerni kell a téli bőrápolás szabályait. Ti mennyire vagytok képben? Ideje tesztelni! 

vous - 2017.11.28.
Mennyit tudtok a téli bőrápolásról? Teszteljétek!
Objektum doboz

Kevés pontot értetek el? Ismerjétek meg jobban a speciális bőrápolás főszereplőit a Cosmia honlapján.

A cikk megjelenését a Cosmia termékcsalád támogatta.

arckrém

Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

Jó arckrémet találni nagyjából olyan küldetés, mint megtalálni a tökéletes farmert. Amikor viszont megvan, azt a bőrünk is meghálálja. Arckrémet nem szívesen cserélgetünk, és szívesen áldozunk rá akár nagyobb összeget is.

A tesztet ide kattintva tölthetitek ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!