Egyéb kategória

Mennyit tudtok a téli bőrápolásról? Teszteljétek!

Forralt bor, sült gesztenye, karácsonyi vásárok tömkelege, zúzmarás táj és még sorolhatnánk, mennyi minden jut eszünkbe, ha a téli időszakra gondolunk. Igen ám, de ezekkel együtt a hideg időjárás is „boldogít” minket, ami bizony sem az arcbőrünket, sem az ajkainkat nem kíméli. Természetesen mint mindenre, úgy a kipirosodott, kiszáradt bőrre is van megoldás, csak ismerni kell a téli bőrápolás szabályait. Ti mennyire vagytok képben? Ideje tesztelni! 

vous - 2017.11.28.
Mennyit tudtok a téli bőrápolásról? Teszteljétek!
Objektum doboz

Kevés pontot értetek el? Ismerjétek meg jobban a speciális bőrápolás főszereplőit a Cosmia honlapján.

A cikk megjelenését a Cosmia termékcsalád támogatta.

arckrém

Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

Jó arckrémet találni nagyjából olyan küldetés, mint megtalálni a tökéletes farmert. Amikor viszont megvan, azt a bőrünk is meghálálja. Arckrémet nem szívesen cserélgetünk, és szívesen áldozunk rá akár nagyobb összeget is.

A tesztet ide kattintva tölthetitek ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.