Egyéb kategória

Victoria Beckham hatalmas pulykának öltözve kívánt boldog hálaadást

2017-ben a hálaadás kihozza a sztárokból az őrültet. Nemcsak Sofía Vergara, de Victoria Beckham is megbolondult az amerikaiak legfontosabb ünnepén. 

vous - 2017.11.24.
Victoria Beckham hatalmas pulykának öltözve kívánt boldog hálaadást

Az Államokban november 23-án ünnepelték hálaadás napját, és már megírtam nektek, hogy Sofía Vergara megőrült az ünnepen, de Victoria Beckham sem hagyományosan köszöntötte az amerikaiakat.

Snapchat-oldalára töltött fel egy fotót, amin elhagyta szokásos dizájnerruháit, és pulykának öltözve pózol. 

Boldog hálaadást! Csók!

– írta a furcsa fotóhoz. 

Objektum doboz

Posh Spice nem egy ötletes jelmezt visel, a fotó pusztán egy ügyes manipuláció, de nagyon kedves, hogy Victoria megemlékezett az amerikaiak legfontosabb ünnepéről, hiszen ők ezt az Egyesült Királyságban nem ünneplik. 

victoria-beckham

Igen, megszámoltam! Összesen ennyiszer pózol törölközővel a fején Victoria Beckham 

Nem vagyok elborult Victoria Beckham-rajongó, de az feltűnt, hogy az Instagramjára már több olyan kép került fel, amin törölköző van a fején. Nem hagy nyugodni a téma, szóval megszámoltam, mennyi turbános képet posztolt eddig.

VB ezzel valószínűleg családjának is üzent, ugyanis David Beckham és gyermekei, Romeo, Cruz, Harper és legidősebb fia, Brooklyn jelenleg New Yorkban élnek, ahol Brooklyn fotográfiát tanul. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.