Egyéb kategória

Készüljetek! Megérkezett az athleisure stílus fancy kishúga, a glamleisure

Az biztos, hogy mi a VOUS szerkesztőségében nagy rajongói vagyunk annak, ha sportos darabokat illeszthetünk a hétköznapi ruhatárunkba. Szívesen viselünk sportcipőt elegánsabb darabokhoz, sportos topokat ékszerrel. A stílusnak neve is van: athleisure. Most viszont megérkezett a kedvencünk a továbbfejlesztett változata.

vous - 2017.11.22.
Készüljetek! Megérkezett az athleisure stílus fancy kishúga, a glamleisure

Kezdjük az alapokkal: 2016-ban arról írtunk, hogy a legnagyobb divatházaknak köszönhetően a sportruházat a hétköznapi ruhatár része lett. A Kardashian famíliának köszönhetően az új stílus milliós követőtáborra talált. A fél világ úgy néz ki, mintha épp most lépett volna ki az edzőterem ajtaján – természetesen mindezt makulátlan sminkben, művészien megtervezett kócos frizurával, ékszerekkel megkoronázva.

Ha már mesterei vagytok az athleisure stílusnak, valószínűleg imádni fogjátok a 2.0-s verzióját, a glamleisure-t is, amelyet szintén egy nagy divatháznak köszönhetünk. A Valentino tervezője, Pierpaolo Piccioli álmodta meg azokat a fancy melegítőket, amelyekben akár a vörös szőnyegre is léphetnénk. 2018 tavaszára már nemcsak ő, hanem több nagy tervező is előjelezte a trendet: a Guccinál, Isabel Marant-nál is megjelenik a glamleisure.

Objektum doboz

Objektum doboz

Innen már csak egy kis lépés, hogy Rita Ora, Gigi Hadid vagy a gyönyörű Blake Lively is rábólintson.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bőrszoknya melegítőfelsővel? Melegítőnadrágra hasonlító darabok gyöngykirakással? Felszabdalt (csillogó) kosarasmez szövetkabáttal és magas sarkúval? Azt hiszem, ezt még szoknunk kell.

Nektek bejön a glamleisure?

Ajánlott cikkek