Egyéb kategória

A karácsony Budapesten a legvarázslatosabb – a Debenhams ismét nálunk forgatta a reklámfilmjét

Beléptünk a karácsonyi reklámok szezonjába. Ezúttal a Debenhams karácsonyi kisfilmjét mutatjuk meg nektek, amelyet ismét Budapesten forgattak, és még egy híres színész is feltűnik benne. 

vous - 2017.11.21.
A karácsony Budapesten a legvarázslatosabb – a Debenhams ismét nálunk forgatta a reklámfilmjét

A Debenhams márka már másodjára forgatta karácsonyi reklámját Budapesten. A 2017-es változatban feltűnik a Nyugati pályaudvar, a 4-es metró és még jó pár pesti utca. A kisfilm végén kiderül, hogy a 21. századi Hamupipőke-sztori mesélője nem más, mint Ewan McGregor. 

Objektum doboz

A brit Debenhams 2013-ban szintén Budapestet választotta legendás karácsonyi reklámjának helyszínéül. Úgy tűnik, a budapesti karácsony sokakat elvarázsol! 

john lewis

Végre! Itt az új John Lewis-reklám, és imádjuk! 

A karácsonyi díszeket már jó pár napja csodálhatjuk a bevásárlóközpontokban, a mikuláscsokik ellepték a legtöbb sarki közértet is, így várható volt, hogy már csak egy dolog hiányzik az ünnepi készülődés hivatalos megkezdéséhez: a John Lewis 2017-es karácsonyi reklámja. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: