Egyéb kategória

Kajás instafotók és a troll, aki mögöttük van – egy szupervicces videóban

Vannak, akik imádnak kajákat fotózni és megosztani a közösségi oldalakon, és vannak azok, akik ettől hülyét kapnak. Kevin Freshwater valószínűleg a második csoportba tartozik, és polgárpukkasztó művészemberként a mindent megosztókat figurázza ki egy mókás videóval.

vous - 2017.11.09.
Kajás instafotók és a troll, aki mögöttük van – egy szupervicces videóban

Ha egy blogger vagy receptes oldal ételeket posztol, ahogy mi is, az teljesen természetes: akit ez a téma érdekel, az követheti, akit nem, az egyszerűen kihagyja. De vannak azok az ismerősök, akik mindent dokumentálnak és megosztanak. Ez persze jó akkor, ha mértékkel teszik, egy-egy különlegesebb alkalom, fogás, családi ünnep alkalmával kerülnek megosztásra a képek, így személyes bepillantást engednek, közelibbé teszik őket. De vannak olyanok is, akik mindent fotóznak, különösen étteremben, kávézóban, és ezzel egy hamis, szép képet kreálnak maguk köré.

Forrás:
Depositphotos

Kevin Freshwater négy embert vitt el enni, akik mind szerették volna lefotózni az ételt, és persze posztolni, de a polgárpukkasztó művész az utolsó pillanatban „csúnya” felkiáltással egy villával elrontotta a kompozíciót. Az első meglepődés után a fogadtatás felemás, a nők könnyedebben, a pasik komolyan veszik a mostanában egyre gyakoribb instant kajafotózás meghekkelését. 

Kíváncsiak vagytok a videóra? Akkor irány a Cookta oldala!

Ajánlott cikkek