Egyéb kategória

Csillogós gyémántkapucsínó a melankolikus őszi reggelek ellen

Egészen elképesztő ötletre bukkantunk az Instagramon. Aki nehezen ébred reggelente, annak igazi kihívást jelent a kávéfőzés is. A Mumbaiban található Coffee By Di Bella kávézó azonban szó szerint fenséges élménnyé varázsolja a reggel kávézást egyetlen aprósággal.

vous - 2017.11.08.
Csillogós gyémántkapucsínó a melankolikus őszi reggelek ellen

Egészen pontosan sok kis aprósággal: csillámporral. Az aprócska csillámok tündöklő fényjátékot idéznek elő a kapucsínó tetején, a kávéba kortyolva pedig csillogós szájfényként ragyognak az ajkakon. Persze ennek a marketingszövegnek nem kell teljesen bedőlni, valószínűleg egyikünk sem szívesen szaladgálna a városban azután, hogy a csillogós kávé rászáradt a szájára vagy bajszot rajzolt neki.

De az biztos, hogy az újdonság varázsa sokakat feldob majd: egy ideig kevésbé látnánk melankolikusnak az őszi napokat.

Viszont aki szeret gyönyörködni a szép és különleges kávékban, szívesen fogyasztja ezeket, annak tényleg különleges élmény lehet egy korty csillámos kapucsínó. Nem kell tartanotok attól, hogy a sok fényesség megüli a gyomrotokat: a felhasznált alapanyagok mind ehetők. Tudjátok, ahogy ehető arannyal is díszíthetünk ételeket, úgy a csillámos italtól sem kell menekülnünk.

Csak mutatóba néhány fotó, amit látnotok kell:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek bejön a glamúros kávé?

kávé

VOUS-infografika kávéőrülteknek – Így készülnek a legnépszerűbb kávéitalok

Sok ember reggelében az egyik legfontosabb dolog a kávé, sőt egyesek nem is tudják nélküle elkezdeni a napot. De azt tudjátok, hogy hogyan készül a kedvenc feketétek? Itt az ideje, hogy megtudjátok a legközkedveltebb kávéfajták arányait. Így ezentúl otthon készíthetitek magatoknak, és nem kell munkába menet beugranotok egyetlen kávézóba sem. A grafikáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek