Egyéb kategória

Channing Tatum nagyon aranyos csínnyel viccelte meg kislányát

Channing Tatum a Jimmy Kimmel show vendége volt, amelynek kapcsán egy nagyon vicces és aranyos videót osztott meg. Azt mondta kislányának, hogy megette az összes halloweeni édességet. A négyéves Everly reakciója zseniális.

vous - 2017.11.02.
Channing Tatum nagyon aranyos csínnyel viccelte meg kislányát

Már rég tudjuk, hogy Channing Tatumot nemcsak színészi képességei és a külseje miatt lehet kedvelni, hiszen egészen jó humora is van a 37 éves színésznek. Channing Tatum a Jimmy Kimmel show vendége volt, ahol megosztott egy édes videót kislánya, Everly reakciójáról, amikor megtudta, hogy apukája megette az összes édességet. 

A kis Everly odafutott az édesanyjához, belenyomta az ölébe a fejét, elkeseredettségét mutatva. Miután apukája megmutatja neki, hogy csak viccelt, a kislány csak ennyit mondott:

Ez nem vicces!

Objektum doboz

 A színész megjegyezte, hogy ez tényleg nem vicces, és reméli, kislánya egy nap majd megbocsájt neki ezért.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.