Egyéb kategória

Ryan Reynolds és Blake Lively legkisebb lánya imád Salma Hayekkel főzőcskézni

Blake Lively és Ryan Reynolds legkisebb lánya, Ines imád főzni, pontosabban imád főzni édesanyjával és Salma Hayekkel.

vous - 2017.10.26.
Ryan Reynolds és Blake Lively legkisebb lánya imád Salma Hayekkel főzőcskézni

Blake Lively nemrég bebizonyította, hogy mekkora troll, na meg azt is, hogy sárga banánnak öltözve is mesésen fest. Ezúttal pedig egy igazán aranyos kép került fel a netre, ahol legkisebb lánya, Ines Salma Hayek karjában „főzőcskézik”. A háttérben pedig a büszke apuka, Ryan Reynolds szurkol a kicsinek. 

Salma Hayek ennyit írt a képhez: 

Amikor a barátaid áthívnak vacsorára, és végül te főzöl. 

Objektum doboz

Blake egyébként már többször megemlítette, hogy Ines baba imád főzni, természetesen az anyukájával együtt. Salma Hayek és Reynoldsék barátsága nem meglepő, hiszen Ryan és Salma legutóbb együtt játszott a Sokkal több mint testőr című filmben. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.