Egyéb kategória

Hogyan hordjunk övet? Változatosan!

Egy szép öv és/vagy annak izgalmas megkötése, viselése még a legegyszerűbb póló-farmer kombónak is karaktert tud adni, sokan mégsem hordják, mondván, enélkül sem csúszik le róluk a nadrág. De valljuk be, azért az öv már jócskán túlnőtt a szerepén. Funkcionalitása mellett már sokkal nagyobb szerepet kap rajtunk díszítőelemként, mintsem szükséges eszközként. Pláne, ha még csak nem is a nadrágunkban, hanem a derekunkon hordjuk!

vous - 2017.10.18.
Hogyan hordjunk övet? Változatosan!

Egy szép öv feldobja a legegyszerűbb szettet is, és azzal, hogy az öltözékünk fókuszpontjává válik, elvonhatjuk a figyelmet azokról a részeinkről, amiket nem szeretnénk kihangsúlyozni, emellett pedig karcsúsíthat is! Persze ehhez tudni kell, milyen vastagságú öv áll jól a derekunk kerületéhez, illetve magasságunkhoz mérten.

Indítsatok hadjáratot az unalmas ruhák és a hideg ellen – selyemkendőkkel! Mojzes Nóra

Indítsatok hadjáratot az unalmas ruhák és a hideg ellen – selyemkendőkkel!

Az ősz hátránya az, ami az előnye is: hogy olyan cuccokat kapjunk fel reggel, amikben jól érezzük magunkat egész nap, de este sem fagyunk szét bennük. Vagyis minél több réteggel vagyunk ellátva, annál komfortosabban érezzük majd magunkat. Ezek a rétegek pedig a változatos anyagok, színek és minták miatt sokkal izgalmasabbá teszik ezt az évszakot. És amik igazán felteszik a koronát az őszi viseletekre, azok a kendők, na meg azok hajtogatása, csomózása.

Vannak íratlan szabályok a deréköveket illetően, amiket érdemes betartani:

  • Alacsony lányok lehetőség szerint minél vékonyabb és minél kevésbé hangsúlyos övet hordjanak, minden más csak összenyomja őket.
     
  • Ugyanez a magas nőkre nem igaz, ők bátran válasszák a feltűnő és szélesebb darabokat.
     
  • A kissé teltebb hölgyek viszont jobb, ha a derékövek helyett a csípőöveket választják, amelyek jóval előnyösebbek számukra.

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Forrás:
Vous

Ha az öv szélességével – hogy melyik előnyös számotokra – már tisztában vagytok, szerezzetek be egy jó hosszút belőle, amit hordhattok a nadrágotokban, de akár a derekatokon is. Viszont mindenképp ügyeljetek arra, hogy jó hosszan meglegyenek a lyukak a szíjon, vagy legyen fonott – amin én is bemutatom nektek –, hogy többféleképpen is meg tudjátok majd kötni a szíjat a derekatokon.

mojzes-nora-ha-van-egy-kendotok-szamtalan-taskatok-is-van1

Ha van egy nagy méretű kendőtök – számtalan táskátok is van

A selyemkendőkben az a jó, hogy feldobhatjátok vele az öltözéketeket, frizurátokat, táskáitokat és azok pántjait, de készíthettek belőlük karkötőt, nyakláncot vagy akár táskát is. Tehát, ha van egy jó kendőtök, akkor van legalább négy-ötféle táskátok is – még akkor is, ha ti eddig nem is tudtatok róla!

Ajánlott cikkek