Egyéb kategória

Állítólag megtörtént: Michael Fassbender és Alicia Vikander összeházasodott

Elég régóta sejtettük, hogy Michael Fassbender és Alicia Vikander a közeljövőben össze fog házasodni. Nos, ez megtörtént! Éljen!

vous - 2017.10.17.
Állítólag megtörtént: Michael Fassbender és Alicia Vikander összeházasodott

Az E! News értesülései szerint Michael Fassbender és Alicia Vikander október 13-án vagy 14-én Ibizán egybekelt. A párt már pár nappal a nász előtt lefotózták a szigeten, így mondhatni, sejteni lehetett, hogy meg fog történni a házasság.

alicia vikander

Gyönyörű, fiatal, és Oscar-díjat nyert – de ki is valójában Alicia Vikander?

Lassan mindenki megtanulja a 28 éves színésznő, Alicia Vikander nevét. Alicia hollywoodi csillaga nagyon fényesen ragyog, de ki is ez a lány?

ITT mindent megtudhattok Alicia Vikanderről. 

Bár konkrétan a házasságkötést nem sikerült megörökíteni, de egy nagyobb társasággal fotózták többször is a párt.

Objektum doboz

„Fassy” egyébként három éve van együtt, a Fény az óceán felett című film forgatásán szerettek egymásba, majd 2017 szeptemberében a színész megkérte Alicia kezét. Úgy tűnik, nem sokat vártak a házasággal. 

Jól tették! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.