Egyéb kategória

Így néz ki most a Hirtelen 30 fiatal Jennáját alakító színésznő

A 2004-es, Hirtelen 30 című film a legtöbb fital lánynak meghatározó mozi az életében – minimum kétszer már láttuk, és minden alkalmommal imádtuk. Emlékeztek még a fiatal Jennát alakító színésznőre? Így néz ki most!

vous - 2017.10.11.
Így néz ki most a Hirtelen 30 fiatal Jennáját alakító színésznő

Christa B. Allen első nagy szerepét a Hirtelen 30-ban kapta, akkor a fiatal, 13 éves Jennifer Garnert alakította, és azóta eléggé elfoglalt. Nem is ez volt az egyetlen alkalom, amikor Jennifer fiatalabb kiadását hozta: 2009-ben az Excsajok szelleme című moziban szintén Garner bőrébe bújt. Azóta mondhatni sikeres színésznő. 

Mindannyian így emlékszünk rá 

Forrás:
youtube.com

Forrás:
youtube.com

 A most 26 éves színésznő pedig jelenleg a Bosszú című amerikai televíziós drámasorozatban szerepel, és így néz ki!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

miss-sixty

Emlékeztek még? Ezeket a márkákat viseltük tinikorunkban

Emlékeztek még tinikorotok meghatározó divatmárkáira?

Ó, mi nagyon is emlékszünk, ezért összedugtuk a fejünket, és elhoztuk nektek a régi kedvenc márkáinkat, amelyek közül sok még ma is létezik, és előszeretettel hordjuk őket. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.