Világ

Katalin hercegné álomszép ruhában mutatta meg először gömbölyödő pocakját

Katalin hercegné végre a nyilvánosság elé lépett – nem tette ezt azóta, mióta bejelentették, hogy a hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. 

vous - 2017.10.11.
Katalin hercegné álomszép ruhában mutatta meg először gömbölyödő pocakját

A brit királyi család szeptember 4-én jelentette be, hogy Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós. Akkor megtudtuk, hogy sajnos Katalint korábbi várandósságaihoz hasonlóan durva rosszullétek gyötrik, ezért lemondta tervezett útjait. 

Katalin a bejelentés óta először október 10-én, kedden jelent meg a nyilvánosság előtt, a World Mental Health Day, vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából rendezett fogadáson a Buckingham-palotában. Az eseményen Katalin, Vilmos és Harry herceg is tiszteletét tette, de mi (ezennel) csakis Katalinra tudunk koncentrálni. 

Objektum doboz

Objektum doboz

A választott ruha, mint mindig, most is kifogástalanul állt a hercegnén, és igazán ízlésesen mutatta meg Katalin gömbölyödő pocakját – szemből alig észrevehető!

Objektum doboz

Objektum doboz

Katalin hercegné

Katalin hercegné esete a skinny farmerral: sosem látott mozdulatsor a hercegnétől

Nem véletlenül imádjuk annyira Katalin hercegnét. Klasszikus szépség, klasszikus elegancia, és hiába a hercegné titulus, sok nő tud vele azonosulni teljesen természetes viselkedése miatt. Ezt bizonyítandó olyan fotókat mutatunk nektek Katalinról, amik tuti ismerősek lesznek!

Ajánlott cikkek