Egyéb kategória

Wow: házi kedvenceknek gyárt bútort az IKEA!

Merész és meglepő ötlettel állt elő az IKEA: kisállatoknak szánt bútorkollekciót dobott a piacra.

vous - 2017.10.10.
Wow: házi kedvenceknek gyárt bútort az IKEA!

Miután az IKEA nagyon jól fogadta, hogy a Balenciaga lekoppintotta kék bevásárlótáskáját, és miután egy útmutatót tett közzé, hogyan készíthető el az Éjjeli őrség köpenye, pontosan akkor megérkezett az IKEA Pets kollekció. 

A bútorgyártó szerint ha valaha éreztük már, hogy a kisállatunk, kutyánk vagy macskánk több mint kis kedvenc, már családtag, akkor itt az ideje nekik is kedveskedni szuper IKEA-s bútorokkal. Egészen pontosan a LURVIG termékcsalád darabjaival.

Forrás:
IKEA

A kisállatbútorok jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Japánban és Portugáliában kaphatóak. 2018 tavaszától további 5 országban lesz elérhető a LURVIG termékcsalád, így Olaszországban, Csehországban, Hollandiában, Tajvanban és Finnországban.

„A házi kedvenceknek szóló kollekciót egyelőre az IKEA teszt jelleggel vezette be, Magyarországon így még nem lesz elérhető a kollekció” – tudtuk meg az IKEA Magyarországtól.

201821_pevd22a_03_PH147904

Forrás:
IKEA
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.