Egyéb kategória

Wow: házi kedvenceknek gyárt bútort az IKEA!

Merész és meglepő ötlettel állt elő az IKEA: kisállatoknak szánt bútorkollekciót dobott a piacra.

vous - 2017.10.10.
Wow: házi kedvenceknek gyárt bútort az IKEA!

Miután az IKEA nagyon jól fogadta, hogy a Balenciaga lekoppintotta kék bevásárlótáskáját, és miután egy útmutatót tett közzé, hogyan készíthető el az Éjjeli őrség köpenye, pontosan akkor megérkezett az IKEA Pets kollekció. 

A bútorgyártó szerint ha valaha éreztük már, hogy a kisállatunk, kutyánk vagy macskánk több mint kis kedvenc, már családtag, akkor itt az ideje nekik is kedveskedni szuper IKEA-s bútorokkal. Egészen pontosan a LURVIG termékcsalád darabjaival.

Forrás:
IKEA

A kisállatbútorok jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Japánban és Portugáliában kaphatóak. 2018 tavaszától további 5 országban lesz elérhető a LURVIG termékcsalád, így Olaszországban, Csehországban, Hollandiában, Tajvanban és Finnországban.

„A házi kedvenceknek szóló kollekciót egyelőre az IKEA teszt jelleggel vezette be, Magyarországon így még nem lesz elérhető a kollekció” – tudtuk meg az IKEA Magyarországtól.

201821_pevd22a_03_PH147904

Forrás:
IKEA
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!