Egyéb kategória

„Imádom ezt a nőt az összeérő nemszupersztár-combjaival”: a legjobb koncertfelvételek szerintünk

Tekintsünk el attól, hogy imádjuk a trash zenéket, mert olykor igenis jólesik betenni a mulatóst és a '90-es évek zenéit. De ezúttal nem erről lesz szó. Most az igazi, az élő zenét méltatjuk, és megmutatjuk a kedvenc koncertfelvételeinket. 

vous - 2017.10.09.
„Imádom ezt a nőt az összeérő nemszupersztár-combjaival”: a legjobb koncertfelvételek szerintünk

Eszter

Egyszerűen lehetetlen megunni, sajnálom

Objektum doboz

Mojzi

Alapvetően nem mindig szeretem a koncertfelvételeket, mert úgy szeretem hallani a dalokat, ahogy eredetileg megkedveltem őket, és ráadásul egy csomószor halálra idegesít, hogy amikor magával ragad egy szám, akkor egy halom csaj belesikít, stb. – nyilván ez egy valódi koncertre, ha ott vagyok, nem igaz. A Nin Hurt című számára sem, mert

ez a koncertfelvétel úgy, ahogy van – üvöltéssel, füttyögéssel együtt – tökéletes!

A hideg futkos közben a hátamon. Johnny Cash sem nyomta rosszul a Hurtöt, na de ez….

Objektum doboz

Viola

Nekem ez a két és fél órás felvétel a kedvencem. TROLLOLOLOLO! Imádom ezt a nőt, a borzalmas mozgásával és az összeérő nemszupersztár-combjaival együtt. Ezt hívják igazi S-Z-E-R-E-L-E-M-N-E-K.  

Ja, és én vagyok a fiú 2:42 és 2:52 között

Objektum doboz

Dóri

Szerintem elképesztő, amit Pink minden egyes koncertjén kihoz magából. Egyszerre táncolni és énekelni nagyon nehéz, elképesztő erőnlét és szufla kell hozzá. És ebben az esetben nem egy könnyű kis koreográfiáról van szó, hanem nagyon nehéz akrobatikus mozdulatokról. Mellette pedig hibátlanul énekel.

Csinálja utána, aki tudja! 

Objektum doboz

Nóri

Egyszerűen ez a látvány, ez a hangulat, ez a show – csak szeretnék ott lenni az első sorban.

Objektum doboz

Mcsi

Nem szeretem azokat a megnyilvánulásokat, amikben (leginkább) popelőadókat húznak le, mert nem full élőben adják a koncertjeiket – őket megbélyegzik azzal, hogy nem is tudnak énekelni, és tehetségtelenek. Lehet, hogy így van, de ezek az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy Rihanna, Britney Spears, Madonna vagy akár Katy Perry elősorban előadóművészek, akik hatalmas show-t csinálnak a színpadon. Ezek az előadók leginkább fél playbackkel énekelnek, vagy előre felveszik – de nem a CD-minőségű dalra tátognak.

Persze nem lehetetlen együtt a kettő: erre remek példa Jennifer Lopez! Brutál külső, hatalmas show és (a legtöbbször) élő zene! 

Objektum doboz

Jennifer Lopez

A legdívább díva e vidéken: 3 ok, amiért imádom a gettóistennőt, Jennifer Lopezt 

Nem vagyok egy rajongó típus, de Jennifer (kezdeti) gettóstílusa magával ragadott, és azóta sem ereszt. Elárulom, miért imádom annyira a karika fülbevalós dívát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.