Egyéb kategória

Ilyen még nem volt: úgy tűnik, megtörtént az első intim együttlét a Survivorben

A Survivorben először szavazategyenlőség állt fenn a törzsi tanácson. Klaudia és Zoli ugyanannyi voksot kapott, így párbajozniuk kellett. Végül Zoli esett ki és költözött át a Holtak szigetére. Barbit nagyon megviselte legnagyobb szövetségesének elvesztése. 

vous - 2017.09.28.
Ilyen még nem volt: úgy tűnik, megtörtént az első intim együttlét a Survivorben

A törzsi tanács és Klaudia párbajgyőzelme után Barbara úgy dönt, felfedi a titkot Benedek előtt, hogy a saját párja felajánlotta a fejét a többieknek. Barbi elhatározza, nem hagyja annyiban a történteket. Benedekben elkezd munkálkodni a kétség, így kérdőre vonja Klaudiát aljas tette miatt. 

A Holtak szigetére megérkezik Zoli, akire szintén hűvös fogadtatás vár. Gergő a párbaj során akar majd revansot venni az új lakón. 

A kezdeti feszültségek után váratlan hír érkezik. Gergő születésnapja alkalmából különleges ajándékot kap: egy exkluzív helyszínen tölthet el egy éjszakát Anitával. Kipihenhetik a fáradalmaikat, és először, igazi randevúban lehet részük.

Fürödhetnek, fogat moshatnak, felöltözhetnek, vacsorázhatnak és rendes ágyban aludhatnak… Vajon végre beteljesül a szerelmük?

Forrás:
RTL KLUB

A Mandirigma szigetén közben hevesen készülnek a következő zsákmányszerzésre, amelynek megnyeréséhez emberfeletti önuralomra lesz szükség. Folyamatos kínzó csábításnak kell ellenállniuk, ám a győztes jutalma is rendkívüli lesz. Egy amulett, amellyel egy társát megvédheti a tulajdonosa.

Ki lesz az, aki ellenáll a legerősebb kísértésnek és amulettel gazdagodik? Benedek meg tudja bocsátani Klaudia árulását? Vajon a „holtak” Zolit is kikészítik, úgy, mint elődjét, Adrit? A ma esti epizódból megtudhatjuk! 

Forrás:
RTL KLUB
Címkék: #műsor #survivor #szex
Ajánlott cikkek