Egyéb kategória

Ilyen még nem volt: úgy tűnik, megtörtént az első intim együttlét a Survivorben

A Survivorben először szavazategyenlőség állt fenn a törzsi tanácson. Klaudia és Zoli ugyanannyi voksot kapott, így párbajozniuk kellett. Végül Zoli esett ki és költözött át a Holtak szigetére. Barbit nagyon megviselte legnagyobb szövetségesének elvesztése. 

vous - 2017.09.28.
Ilyen még nem volt: úgy tűnik, megtörtént az első intim együttlét a Survivorben

A törzsi tanács és Klaudia párbajgyőzelme után Barbara úgy dönt, felfedi a titkot Benedek előtt, hogy a saját párja felajánlotta a fejét a többieknek. Barbi elhatározza, nem hagyja annyiban a történteket. Benedekben elkezd munkálkodni a kétség, így kérdőre vonja Klaudiát aljas tette miatt. 

A Holtak szigetére megérkezik Zoli, akire szintén hűvös fogadtatás vár. Gergő a párbaj során akar majd revansot venni az új lakón. 

A kezdeti feszültségek után váratlan hír érkezik. Gergő születésnapja alkalmából különleges ajándékot kap: egy exkluzív helyszínen tölthet el egy éjszakát Anitával. Kipihenhetik a fáradalmaikat, és először, igazi randevúban lehet részük.

Fürödhetnek, fogat moshatnak, felöltözhetnek, vacsorázhatnak és rendes ágyban aludhatnak… Vajon végre beteljesül a szerelmük?

Forrás:
RTL KLUB

A Mandirigma szigetén közben hevesen készülnek a következő zsákmányszerzésre, amelynek megnyeréséhez emberfeletti önuralomra lesz szükség. Folyamatos kínzó csábításnak kell ellenállniuk, ám a győztes jutalma is rendkívüli lesz. Egy amulett, amellyel egy társát megvédheti a tulajdonosa.

Ki lesz az, aki ellenáll a legerősebb kísértésnek és amulettel gazdagodik? Benedek meg tudja bocsátani Klaudia árulását? Vajon a „holtak” Zolit is kikészítik, úgy, mint elődjét, Adrit? A ma esti epizódból megtudhatjuk! 

Forrás:
RTL KLUB
Címkék: #műsor #survivor #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.