Egyéb kategória

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy más álmát éld!” – Meghalt Hugh Hefner

91 éves korában meghalt Hugh Hefner, a Playboy magazin alapítója.

vous - 2017.09.28.
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy más álmát éld!” – Meghalt Hugh Hefner

91 éves korában otthonában elhunyt Hugh Hefner, a Playboy alapítója – a hírt a Playboy magazin Twitter-oldalán jelentették be. Fia és egyben örököse, Cooper Hefner szerint édesapja természetes halált halt, békében ment el. 

Objektum doboz

Hefnernek összesen három felesége volt, mind Playboy-modell. Hefner özvegye a 31 éves Crystal Harris, akivel 2012 decemberében házasodott össze.

hugh hefner

„A Playboy-villában nőttem fel” – Ilyen volt gyerekszemmel Hugh Hefner világában

A Playboy-villáról automatikusan a rengeteg félmeztelen nyuszilány, a bulik és Hugh Hefner jut eszünkbe. De vajon hogyan viszonyul ehhez az egészhez az a lány, aki gyermekként ezerszer megfordult itt, sőt konkrétan itt nőtt fel? Katie Manzella, Hugh Hefner egyik korábbi barátnőjének gyermeke mesélte el saját élményeit erről a helyről.

Hugh Hefner korábban azt nyilatkozta, több mint 1000 nővel osztotta meg az ágyát. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Nyugodjék békében!

Objektum doboz

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – Ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!