A májkrém az egyik legátverősebb étel, amit a hűtőpultban csak találhatunk. Tessék csak átböngészni a benne lévők listáját legközelebb, mielőtt a kosárba kerülne. Ízfokozó, aroma, tartósító, és még sorolhatnánk, nem is beszélve a benne lévő máj arányáról...
A csirkemáj az egyik legolcsóbb húsféleség, percek alatt megsül, így nem is kérdéses, hogy bőven megéri otthon elkészíteni. Olyan kiadós, hogy fél kilónyi májból egy regimentet megetethetünk, tökéletes reggelire, uzsonnás szendvicsbe, vacsorára, de akár még partifalatnak is, ha vendégeket várunk, bulit rendezünk.
Beszélgetős, borozós baráti bulihoz: egyszerű és finom falatkák és finger foodok
Lehet vendégváró, de egy egész estés beszélgetős, borozós bulit is elvisz a hátán a zseniális finger food, ha többfélét készítünk belőle, sőt szilveszterre is ideális. Nem kellenek evőeszközök, se tányér, csupán néhány szalvéta, ráadásul színes, sokféle, mókás, ha csak falatkákkal készülünk – mutatunk néhány szuper és egyszerű ötletet! A cikkért kattintsatok IDE!
A készítésnél két dologra érdemes figyelni:
Kíváncsiak vagytok a tökéletes receptre? Irány a Cookta oldala!