Egyéb kategória

Gigi Hadid virágcsokornak öltözve sétált végig Cersei Lannisterként a kifutón

Csak két dolgot szeretnék megemlíteni a milánói divathéten zajló Moschino bemutatóról: Gigi Hadid virágcsokornak öltözött, mindeközben pedig úgy nézett ki, mint Cersei Lannister.

vous - 2017.09.22.
Gigi Hadid virágcsokornak öltözve sétált végig Cersei Lannisterként a kifutón

A divathetek alatt Gigi Hadid egyszer már felhívta magára a figyelmet, amikor a New York-i divathéten az Anna Sui bemutatón leröppent a lábáról a magas sarkú – bámulatos profizmusa megmutatkozott.

A jelenleg is zajló milánói divathéten pedig a Moschino bemutatón akadt meg a szemünk a gyönyörű modellen. Gigi egy élő virágcsokornak öltözve mutatta be Jeremy Scott kollekcióját, mindeközben pedig úgy festett, mint Cersei Lannister

Totálisan!

Forrás:
Vogue

A bemutatón egyébként testvére, Bella és a fiatal modell, mindenki kedvence, Kaia Gerber is részt vett. A teljes show-t az alábbi videón megnézhetitek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.