Egyéb kategória

Gigi Hadid virágcsokornak öltözve sétált végig Cersei Lannisterként a kifutón

Csak két dolgot szeretnék megemlíteni a milánói divathéten zajló Moschino bemutatóról: Gigi Hadid virágcsokornak öltözött, mindeközben pedig úgy nézett ki, mint Cersei Lannister.

vous - 2017.09.22.
Gigi Hadid virágcsokornak öltözve sétált végig Cersei Lannisterként a kifutón

A divathetek alatt Gigi Hadid egyszer már felhívta magára a figyelmet, amikor a New York-i divathéten az Anna Sui bemutatón leröppent a lábáról a magas sarkú – bámulatos profizmusa megmutatkozott.

A jelenleg is zajló milánói divathéten pedig a Moschino bemutatón akadt meg a szemünk a gyönyörű modellen. Gigi egy élő virágcsokornak öltözve mutatta be Jeremy Scott kollekcióját, mindeközben pedig úgy festett, mint Cersei Lannister

Totálisan!

Forrás:
Vogue

A bemutatón egyébként testvére, Bella és a fiatal modell, mindenki kedvence, Kaia Gerber is részt vett. A teljes show-t az alábbi videón megnézhetitek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!