Egyéb kategória

Ha ma még nem nevettetek, kattintsatok! – Megmutatjuk a szerkesztőség legviccesebb cikkeit a régmúltból

Mi VOUS-lányok imádunk nevetni, és persze nevettetni is, ezért igyekeztünk többször is olyan cikkekkel előrukkolni, amelyeken reméljük, legalább annyira jól szórakoztatok ti is, mint mi, amikor elkészítettük ezeket számotokra. Elárultunk jó néhány titkot, és nem egyszer tettük próbára magunkat vagy épp egymást. Volt, hogy bogarakat ettünk, vagy megpróbáltuk kimondani a külföldi focisták neveit, és olyan is, amikor a csajok hullámcsattal próbálták meg kinyitni a lakatot. Ezeket gyűjtöttük most össze nektek, hogy egy jó adag nevetéssel dobhassátok fel a borongós őszi napokat.

vous - 2017.09.22.
Ha ma még nem nevettetek, kattintsatok! – Megmutatjuk a szerkesztőség legviccesebb cikkeit a régmúltból

Következzenek most a szerkesztőség kedvencei, amelyeken most így újra visszanézve nemcsak jókat nevettünk, de nosztalgikus hangulatba is kerültünk tőlük. Reméljük, ti is szerettétek ezeket az cikkeket. Ha pedig lemaradtatok valamelyikről, itt az idő, hogy nevessetek egyet rajtunk velünk.

Következzenek tehát a legkedvesebb anyagaink és pillanataink…

1.

Amikor grimaszoltunk

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi unjuk már néha, hogy mindenkiről csak tökéletes képet látunk. Mindenki csak a legeslegszebb arcát szeretné mutatni a világnak, és ez néha már beteges (is) lehet. Igenis fel kell vállalnunk, hogy nem vagyunk tökéletesek!

2.

Amikor lakatot nyitogattunk hullámcsattal

A videó forgatásakor kicsit elhittük, hogy MacGyver nem csak a filmekben létezik.

Objektum doboz

3.

Amikor David Copperfieldnek képzeltük magunkat

Kiskorában számtalan gyerek rákap a bűvészkedésre, de a felnőtteket is igencsak lázba tudja hozni egy kis illúzió. Nálunk is így volt ez a szerkesztőségben, amikor Mojzi bedobta az ötletet – a VOUS-lányoknak –, hogy most bizony ideje lebuktatnunk a „varázslókat”.

4.

Amikor külföldi ételek,

focisták,

divatmárkák, illetve -tervezők neveit próbáltuk meg helyesen kiejteni.

Előkerült az üveggömb, amit megtöltöttünk cetlikkel. Mire megtelt, több bátor VOUS-lány felsorakozott és izgatottan állt neki a „kiejtős videóknak”.

Forrás:
Vous

5.

Amikor kiteregettük a szennyest

A VOUS-lányok képeslapon osztottak meg veletek egy-egy apró titkot az életükből, legyen akár szomorú, vidám vagy épp elgondolkodtató. A sort Andi kezdte. Érdemes kattintani!

6.

Amikor rovarokat ettünk,

és csilit kósoltunk

és imádtuk minden – na jó, majdnem minden – pillanatát.

Objektum doboz

7.

Amikor bizarr pikniket tartottunk, és Eszter megírta nektek a tapasztalatainkat egy jó kis mézes-szalámis szendvicsről vagy épp a túró rudis kifliről.

8.

Amikor a szerkesztőség ufóját kerestük

…és találtunk jó párat.

9.

Végezetül pedig ha mi nem lennénk elég viccesek számotokra, összegyűjtöttük nektek a kedvenc vígjátékainkat – amelyeken mi fetrengeni tudunk a röhögéstől!

Ajánlott cikkek