Egyéb kategória

Survivor: Szandi és Adri eladta a lelkét egy üveg mogyorókrémért

A Survivorben sűrűsödnek az események. Szandi nyereményét, a kényelmes, kétszemélyes matracot rafináltan használta fel, mindennap mással osztja meg ágyát. Gergő és Anita is együtt aludhat végre, a szerelmesek újra egymásra találtak a Holtak szigetén, nekik nincs szükségük matracra a boldogsághoz, és akkor képbe kerül az a bizonyos mogyorókrém...

vous - 2017.09.21.
Survivor: Szandi és Adri eladta a lelkét egy üveg mogyorókrémért

A Mandirigma újabb védettségi játékon vesz részt. Ebben a feladatban az előzővel ellentétben a fizikai állóképességüket teszik próbára a játékosok. Úgy tűnik, a Survivorben tényleg bármi megtörténhet, ugyanis az egyik legerősebbnek vélt játékos adja fel elsőként a versenyt és marad védettség híján.

Adri és Szandi titkos ajándékkal, egy üveg mogyorókrémmel gazdagodik. Rizs és bab után ez maga a mennyország, ráadásul kitűnő energiaforrás. Mégsem osztják mega  társaikkal, hanem eldugják. Ez lesz az ő közös titkuk…

Forrás:
RTL KLUB

Végül ki kapja majd a védettségi nyakláncot? Lesz merszük szervezkedni az egyik legerősebb játékos ellen? Kitartanak a szövetségek, vagy Barbi és Zoli ármánykodása ezúttal is diadalmaskodni fog? A válaszokat megkaphatjuk a ma esti Survivorből.

katalin-hercegne

Nem akarjuk elhinni: Katalin hercegné szépségének titka a NUTELLA?!

Egészen biztosan sokan cserélnének Katalin hercegnével, legyen szó akár a stílusáról, akár a gyermekeiről, vagy úgy az egész életéről. Nos, most itt a remek alkalom ellesni tőle egy dolgot, egy kencét, amit elméletileg ő maga is alkalmaz a szépsége érdekében.

Ajánlott cikkek