Egyéb kategória

Új, állandó taggal bővült a Pindúr Pandúrok – ismerjétek meg Blisst!

Már önmagában az is szuper hír, hogy a Pindúr Pandúrok többévnyi szünet után 2016-ban új epizódokkal jelentkezett, de az, hogy most Puszedli, Sziporka és Csuporka kapott egy új társat, még csodálatosabb.

vous - 2017.09.20.
Új, állandó taggal bővült a Pindúr Pandúrok – ismerjétek meg Blisst!

Az új szereplőről igazából már hallhattatok, hiszen egykor Puszedli képzeletbeli barátjaként emlegették, ám most kiderült, hogy Bliss nagyon is valóságos. Az új Pindúr Pandúr színes bőrű, csillogó, a többiek nővére, és hosszú kék haja van.

Blisst is Utónium Professzor teremtette, csak eddig elveszve bandukolt valahol, ám most megkerült, és teljes jogú Pindúr Pandúr!

Objektum doboz

Egyébként egyszer már volt kísérlet a bővítésre, ha még emlékeztek Bunnyra, azonban az ő karaktere csak ideiglenes volt, nem úgy, mint most Bliss, aki a vasárnapi epizódban debütált, és innentől kedzve már minden epizódban láthatjátok. Szuper!

Objektum doboz

he arnold

Minden, amit a készülő Hé, Arnold! mozifilmről tudnotok kell

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a Hé, Arnold! című mesét, és az is majdnem biztos, hogy mindannyian imádtuk. Ami pedig 2017 novemberében érkezik, még inkább imádni fogjuk: ekkor érkezik a Hey, Arnold! – The Jungle Movie egész estés reboot! Itt van minden, amit tudni lehet róla.

Ajánlott cikkek