Egyéb kategória

Erre senki sem számított: a Sztárban sztár új zsűritagja nem lesz ott az első adásban

Hétfő este a TV2 bejelentette, kik lesznek a Sztárban sztár új évadának zsűritagjai. Hatalmas meglepetés ért mindenkit. 

vous - 2017.09.05.
Erre senki sem számított: a Sztárban sztár új zsűritagja nem lesz ott az első adásban

Megújult zsűrivel tér vissza szeptember 10-én a Sztárban sztár ötödik évada. Liptai Claudiához és Majkához Pap Szabi és Stohl András csatlakozik. Hétfő délután a comment.blog már lehozta, hogy Stohl András lesz az egyik új zsűritag. Akkor a lap felhívta a színészt, aki azt mondta, úgy tudja, a zsűritagságát este 8-kor jelentik be. 

Nos, a bejelentés meg is történt, a TV2 este fél 10-kor adta hírül, hogy a Sztárban sztár idei évadának zsűritagjai között Stohl is ott van.

Forrás:
TV2

Stohl András személye a TV2-n már csak azért is váratlan, hiszen anyacsatornája az RTL, arról nem is beszélve, hogy októbertől műsoron lesz a Válótársak 3. évada, amelyben a színész főszereplő.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója így nyilatkozott az új zsűriről: 

„A TV2 Csoport egyik erőssége, hogy a legnépszerűbb képernyősök nálunk dolgoznak.

Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsorvezetővel bővül a csapat.

Amikor András jelezte, hogy színházi előadása miatt csak később tud csatlakozni, ezt természetesen elfogadtuk, így szeptember 17-én láthatják őt először a képernyőn a TV2 nézői, később pedig műsorvezetőként is feltűnik majd a csatornán.

Papp Szabira azért esett a választásunk, mert Majkával korábban már több műsorban dolgoztak együtt, remek párost alkotva, emellett abban is bízunk, hogy az ő egyénisége és humora egy új közönséget is leültet a műsor elé.”

x-faktor

Tehetségkutatóban feltűnt előadók első szereplései: álló- és hullócsillagok

Faktor napunk alkalmából muszáj megemlékeznünk a legtehetségesebb és a legtehetségesebbnek gondolt, tehetségkutatókban feltűnt énekesekről. Mennyi tehetség, minimum annyi, mint az első mondatomban. A két legtermékenyebb énekesműsor kétségkívül a Megasztár és az idén a 7. évadját kezdő X-faktor. A 2000-es évek elején ezek a show-k úgy termelték az énekeseket, mint a gyártósor a csokiskekszet.

A Sztárban sztár új évadában Janicsák Veca, Détár Enikő, Cserpes Laura, Csézy, Kollányi Zsuzsi, Singh Viki, valamint Pápai Joci, Király Viktor, Horváth Tamás, Ekanem Bálint Emota, Oláh Gergő és Berkes Olivér szállnak versenybe. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.