Egyéb kategória

Fogadalmak, amiket mindenki megtesz sulikezdéskor – és aztán jól meg is szeg

Viszlát, nyár! Helló, évkezdés! Bármennyire is kiégtetek tavaly, most többnyire újult erővel vetitek bele magatokat az iskolás hónapokba – nem csoda, hogy ilyenkor rengeteg (sokszor teljesíthetetlen) fogadalmat is tesztek. Tegye fel a kezét, aki még nem futott bele ezekbe!

vous - 2017.09.03.
Fogadalmak, amiket mindenki megtesz sulikezdéskor – és aztán jól meg is szeg

„Az előző félévnek vége lett úgy, ahogy, de mostantól minden más lesz!” – ugye, hogy ti is mennyiszer ígértétek ezt meg magatoknak? Aztán a lelkesedés (jó esetben) maximum egy hónapig tartott, amíg elegetek nem lett a koránkelésből, a dolgozatokból vagy zéhákból és úgy általában: az egész iskolából. De persze ki tudja, talán idéntől minden más lesz!

Objektum doboz

Ezentúl minden nap időben felkeltek

Kitaláljátok, hogy tíz perccel korábbra állítjátok az órát, hogy minden nap kifogástalanul nézzetek ki. Kitaláljátok, hogy előző nap összeállítjátok, mit fogtok viselni másnap. Aztán pár nap és azon kapjátok magatokat, hogy már ötödszörre nyomjátok vissza a szundit. (Mondjuk nekünk szerencsére ilyen esetekre is vannak tippjeink.)

Objektum doboz

Ezentúl nemcsak vizsgaidőszakban, hanem év közben is tanulni fogtok

Elhatározzátok, hogy minden óra előtt átismétlitek az anyagot, de a lelkesedés maximum az első óráig tart ki – utána már jegyzetelni sem lesz kedvetek.

Objektum doboz

Ezentúl minden órára rendesen bejártok…

Kivéve, ha előadás, kivéve, ha olyan gyakorlat, amin nincs katalógus és kivéve, ha nem reggel nyolckor kezdődik.

Objektum doboz

…és rendesen jegyzeteltek

Szép füzeteket és rengeteg színes kiemelőfilcet vettetek, amelyek az első hét után szomorúan fognak kallódni a táskátok mélyén.

Objektum doboz

Nincs többé buli hétköznap

Na jó, csak most az egyszer utoljára…

Objektum doboz

tanulas-lany-kave-olvasas-iras

5 hiba, amit mindenki elkövet az egyetemi évek alatt

Biztos ti is rengetegszer hallottátok már, hogy az egyetemen eltöltött évek életetek legszebb időszaka, hiszen ilyenkor abban a kivételezett helyzetben vagytok, hogy bár felnőttek vagytok, mégis alig nyomja a vállatokat igazi felelősség. De biztosan olyan jó ez?

A cikk folytatásáért KATT >>

Ajánlott cikkek